Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herca Jamieho Foxxa obvinili z napadnutia: Jeho prirodzením a priamo do tváre!
Zdielať na

Herca Jamieho Foxxa obvinili z napadnutia: Jeho prirodzením a priamo do tváre!

Zdroj: profimedia.sk

Ako na to zareagoval?

Minulý týždeň oznámila istá žena policajnému oddeleniu v Las Vegas, že herec a komik Jamie Foxx ju udrel do tváre svojím prirodzením, keď mu odmietla poskytnúť orálny sex.

Avšak údajný útok sa nestal v nedávnej dobe, ale pred 16 rokmi. 50-ročný držiteľ Oscara sa odvolal na právnikov a označil toto tvrdenie za falošné.

Allison Hart, Jamieho právna zástupkyňa: "Jamie dôrazne popiera, že sa táto udalosť stala a podá na túto ženu sťažnosť za falošné obvinenie," povedala. 

Zaujímavé je, že obžalovaná nikomu nič neoznámila v čase, keď došlo k údajnému incidentu, čo tiež zdôrazňuje Jamieho právnička: "Údajný incident nebol oznámený orgánom činným v trestnom konaní v roku 2002 ani inokedy za ostatných 16 rokov až do minulého piatku, pretože sa nikdy nestal," dodala.

profimedia.sk

​​Podľa polície sa obvinená zúčastnila na párty, ktorú organizoval Jamie. Keď odmietla hostiteľovi poskytnúť orálny sex, údajne ju udrel do tváre penisom. Žena následne dostala panický záchvat, čo si vyžiadalo liečbu v nemocnici.

Ako dôvod, prečo sa žena ozvala po tak dlhej dobe uviedla hnutie #MeToo a chcela tak povzbudiť ďalšie ženy, ktoré sa boja prehovoriť.

Najčítanejšie