Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chystá sa ďalšie pokračovanie Rýchlo a zbesilo: Poznáme všetky pikošky!
Zdielať na

Chystá sa ďalšie pokračovanie Rýchlo a zbesilo: Poznáme všetky pikošky!

Zdroj: www.popsugar.com

Dwayne Johnson a Jason Statham sa opäť stretnú pred jednou kamerou.

Franšíza Rýchlo a zbesilo oficiálne ohlásila svoje pokračovanie! Chémia medzi Dwayneom Johnsonom a Jasonom Stathamom bola v poslednej časti taká silná, že inšpirovala Universal k tomu, aby najnovší film bol práve o tejto dvojke. Shaw, bývalý darebák so zlatým srdcom a Hobbs, tvrdý americký agent Americkej diplomatickej bezpečnosti, budú pravdepodobne spolupracovať bez zločinca Doma Toretta, ktorého stvárnil Vin Diesel.

Rýchlo a zbesilo 8

Rýchlo a zbesilo 8

cinemart.sk

Entertainment Weekly odhalil, že film má už svojho režiséra a je ním David Leitch. Ten pracoval na takých hitoch, ako sú Deadpool 2, Atomic Blonde a John Wick. Chris Morgan, ktorý napísal scenár k šiestim predchádzajúcim filmom Rýchlo a zbesilo, sa ujal aj tohto. 

K dvojici Johnson a Statham sa má pridať herečka Vanessa Kirby. Údajne sa práve v týchto dňoch rokuje, či definitivne stvárni vo filme agentku MI-5, ktorá je zároveň sestrou Shawa.

Instagram

​Akčný komediálny film príde do kín v júli 2019, čo spôsobilo odialenie premiéry snímky Fast 9, ktorá nadväzuje na sériu Fast & Furious. Tá by mala byť na Veľkú noc v roku 2020, čo rozčúlilo niekoľkých hercov.

Nehľadiac na to, diváci sa môžu tešiť na dve pokračovania tohto úspešného hitu.

Najčítanejšie