Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Teória veľkého tresku končí: Prečo sa rozhodli tvorcovia ukončiť tento populárny seriál?
Zdielať na

Teória veľkého tresku končí: Prečo sa rozhodli tvorcovia ukončiť tento populárny seriál?

Zdroj: www.popsugar.com

Tento rok uvidíme poslednú sériu tohto populárneho seriálu.

Teória veľkého tresku oficiálne skončí po dvanástej sérii, čo samozrejme mrzí mnoho jej fanúšikov. Tento sitcom sa tešil nielen vysokej sledovanosti, ale v priebehu rokov bol niekoľkokrát nominovaný na rôzne televízne ceny. Prečo sa teda spoločnosť CBS rozhodla ho ukončiť? Za všetkým vraj stojí herec Jim Parsons, ktorý predstavuje hlavnú postavu Sheldona Coopera.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku

Podľa všetkého sa rozhodol z tohto projektu jednoducho odísť. Parsons, ktorý zarobí za každú epizódu 1 milión dolárov, tak mohol dostať viac ako 50 miliónov dolárov, ak by v ňom ostal ďalšie dva roky. CBS sa dokonca aj pokúsila vyjednať výšku platov, pred oficiálnym oznámením o zrušení šou, no zjavne neúspešne. Nikto si však nevie predstaviť Teóriu veľkého tresku bez Parsonsa. Jeho postava dokonca inšpirovala vznik nového seriálu s názvom Mladý Sheldon, ktorý mal premiéru minulý rok.

Zatiaľ čo Parsons ešte o tomto konci verejne neprehovoril, jeho kolegyňa Kaley Cuoco nedávno zdieľala dojímavú správu na svojom profile: "Bez ohľadu na to, kedy sa to skončí, moje srdce sa rozpadne na dve polovice," napísala. "So slzami v očiach vám sľubujeme, že vám ešte prinesieme tú najlepšiu sezónu." Dvanástu a záverečnú sezónu Teórie veľkého tresku uvidíme už v septembri.

Najčítanejšie