Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tori Spelling zverejnila fotografiu svojich detí: Následne sa na ňu spustila lavína kritiky!
Zdielať na

Tori Spelling zverejnila fotografiu svojich detí: Následne sa na ňu spustila lavína kritiky!

Čo tak pobúrilo jej fanúšikov?

Po náročnom začiatku školského roka, herečka Tori Spelling musela riešiť príval negatívnych reakcií od ľudí na internete.

Rovnako ako mnohí rodičia, hviezda seriálu Beverly Hills 90210 zdieľala na Instagrame fotografiu svojich detí z ich prvého školského dňa. Namiesto láskavých želaní sa v komentároch objavili nepríjemné poznámky na adresu jej detí, jedenásťročného Liama, desaťročnú Stellu, šesťročnú Hattie a päťročného Finna.

https://www.instagram.com/p/BnUo9RVFKxB/?utm_source=ig_embed

"Dnes oficiálne začala škola pre moje 4 staršie deti...," napísala Spelling. "To znamená, že po celý následujúci rok budú všetci navštevovať rovnakú školu. Viete, čo to znamená? Že celý jeden rok ich budem viezť na rovnaké miesto = šťastná mama."

Ľudia sa však rýchlo ozvali s nepríjemnou kritikou, keď deti, ktoré má s Deanom McDermottom nazvali "otrhanými" a povedali, že "všetky štyri by potrebovali lepšie oblečenie." Niektoré herečkine deti dokonca označili za "tučné" a "nezdravo vyzerajúce". Jeden človek zašiel tak ďaleko, že nazval Tori "strašnou matkou".

Mnohí sa síce snažili herečku brániť a tvrdili, že nemajú pocit, že by bolo čokoľvek zlé na jej deťoch, ale táto kyberšikana vyburcovala aj samotnú Tori, ktorá im odpovedala.

https://www.instagram.com/p/BljC2H8FCjo/?utm_source=ig_embed

Napísala: "Som hrdá mama a rada sa podelím o fotografie svojej rodiny s ľuďmi, ktorí ma podporujú. Ďakujem všetkým, s ktorými si vždy chránime chrbát. Pre všetkých jednotlivcov, ktorí mali pocit, že ma potrebujú zahanbiť a ohovoriť moje deti, môžem povedať jediné: "Hanba vám!" Bola som vychovaná v tom, že ak nemôžete o niekom povedať niečo pekné, radšej nehovorte vôbec nič. Posudzovať by ste mali najmä svoje správanie. Slová podpory fungujú obojstranne. Tým, že niekoho pochválite, budete sa cítiť aj sami lepšie."

Súvisiace články

Najčítanejšie