Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Juraj Jakubisko prosí o pomoc: Ako môžete aj VY pomôcť filmu Perinbaba 2?
Zdielať na

Juraj Jakubisko prosí o pomoc: Ako môžete aj VY pomôcť filmu Perinbaba 2?

Staňte sa aj vy súčasťou pokračovania tejto filmovej legendy.

Ako už isto viete, do slovenských kín príde pokračovanie kultovej rozprávky Perinbaba, ktorá sa práve v týchto dňoch nakrúca pod vedením režiséra Juraja Jakubiska v spolupráci s TV JOJ.

Rozsiahla filmová produkcia v zostave vyše 100-členného štábu filmárov, 170-tich komparzistov a hercov už niekoľko mesiacov usilovne pracuje na pokračovaní kultovej Perinbaby. Tentoraz sa natáča v prekrásnej prírode a lokalite Spiša, kde režisér našiel všetko, čo potreboval.

Hlavnou postavou pokračovania rozprávky bude Lukáš, ktorého stvárňuje mladý herec a známy slovenský youtuber Lukáš Frlajs. Ten si zahrá Jakubkovho syna. Okrem neho sa vo filme predstavia ďalší slovenskí a českí herci ako Ivan Romančík, Réne Štúr, Dan Nekonečný, Klára Cibulová, či česká herečka Sabina Skalická, ktorá bude v Perinbabe 2 stvárňovať mladú „Zubatú“.

Bontonfilm

​Filmári už s nakrúcaním exteriérov na Spiši pomaly končia. Po poslednej klapke bude nasledovať počítačová technológia a náročná postprodukcia, pomocou ktorej oživia pôvodnú Perinbabu stvárnenú herečkou Guillietou Massima.

Hudbu k Perinbabe 2 budú tentoraz skladať známi českí skladatelia, a to Ondřej Soukup a Ján Jirásek.

Bontonfilm

​Pred pár dňami sa spustil projekt pod názvom „PERINBABA JE SPÄŤ A POTREBUJE VÁS!“. Ide o zbierku zameranú na dofinancovanie výroby nového filmu Juraja Jakubiska, Perinbaba 2. Viac informácii o tomto projekte nájdete priamo na webovej stránke filmu www.perinbaba2.sk  alebo na stránke  www.startlab.sk/perinbaba.

Podľa producentky filmu sa slovenskí diváci môžu tešiť na pokračovanie rozprávky na konci budúceho roka.

Súvisiace články

Najčítanejšie