Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kate Hudson ukázala svoje telo dva mesiace po pôrode: Mamičkám po celom svete posiela motivačný odkaz!
Zdielať na

Kate Hudson ukázala svoje telo dva mesiace po pôrode: Mamičkám po celom svete posiela motivačný odkaz!

Kate porodila v októbri dcérku Rani Rose. Takmer 2 mesiace po pôrode ukázala svoju postavu.

Mnohé modelky a herečky sa na sociálnych sieťach len pár týždňov po pôrode chvália dokonalým telom. Chvalabohu, tu máme aj ženy, akou je Kate Hudson, ktorá svetu ukazuje, aká je pravda. 

https://www.instagram.com/p/BqxVXQxA4Y5/?utm_source=ig_web_copy_link

Tak, ideme na to! S našim bábätkom je to stále lepšie a ja začínam mať cez deň viac času na seba. Myslím tým svoje zdravie. Prečo? Pretože tu chcem byť trochu dlhšie s mojimi deťmi. Viem, že niektorých zaujíma, čo to znamená a pre vás, matky (či už ste pracujúce alebo nie) je najťažšou vecou na svete rovnováha medzi deťmi a časom pre seba. Buďme úprimné, deti sú na prvom mieste a je ťažké nájsť si čas pre seba. Strávila som celý život skúšaním nových vecí, ktoré sú zamerané na zdravie a duševnú rovnováhu. Pretože som teraz na misii vrátiť sa ku svojej pôvodnej váhe a chcem získať späť svoje silné telo a myseľ, chcela by som vás do toho trochu zasvätiť. Môj cieľ: Na jar budem natáčať film a musím schudnúť vyše 12 kíl. Rada by som vyskúšala nové spôsoby tréningu a čo najzdravšieho stravovania sa. Chcem to robiť, udržať si mlieko, vychovávať svoje deti, venovať čas svojmu mužovi, mať čas na kamarátky a zostať normálna! Viem, že toto znie skôr ako novoročné predsavzatie, ale po vďakyvzdaní, keď som ďakovala za zdravie všetkých, sa cítim motivovaná to urobiť. Prajem všetkým veľa lásky a dúfam, že každý bude mať úžasný začiatok zimných prázdnin.

Tento odkaz nechala Kate pod fotkou, ktorú pridala na svoje konto na Instagrame. Bude motivujúce sledovať jej premenu pre jej nový film a taktiež vidieť, aká je rozhodná napriek mnohým povinnostiam. 

Najčítanejšie