Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ženy v živote Bradleyho Coopera: Jedna o ňom nerozpráva vôbec a tá druhá nevie prestať!
Zdielať na

Ženy v živote Bradleyho Coopera: Jedna o ňom nerozpráva vôbec a tá druhá nevie prestať!

Bradley je síce známym hercom už nejaký ten čas, no odkedy režíroval svoj debut Zrodila sa hviezda, mnoho ľudí zaujíma viac aj jeho súkromný život. Za posledné roky ho veľmi zmenili najmä tri ženy.

V roku 2015 prišli prvé informácie, že Bradley randí so známou modelkou Irinou Shayk a v marci 2017 na svete privítali dcérku Leu de Seine. Bolo jasné, že táto mladá rodinka nemôže byť šťastnejšia. Napriek tomu, o svojom súkromí rozprávajú len málokedy. Samotná Irina svoju rodinu na sociálnych sieťach vôbec nespomína.

celebzz.com

"Mám veľa kamarátov, ktorí zdieľajú svoj súkromný život na sociálnych sieťach veľmi verejne. Obdivujem to a myslím si, že je to skvelé, ale tiež si myslím, že je to každého osobná vec. Len pretože moja práca vyžaduje byť na očiach verejnosti, rozhodla som sa, že môj súkromný život byť nemusí. Práve preto sa to volá súkromie, pretože je to niečo pre teba a tvoju rodinu a ja sa tak cítim spokojná," povedala Irina.

https://www.instagram.com/p/BtY9rYGnDfu/?utm_source=ig_web_copy_link

"Niektorý z mojich priateľov mi povedal, že som na internet pridala príliš sexy fotku a teraz, keď som už mama, mala by som sa tak správať. Ja si myslím, že je to o tom, kto v skutočnosti si, kým chceš byť a musíš si stáť za svojím. Nemyslím si, že by sa niečo malo zmeniť len pre to, že som mama. Nie, pretože som to stále ja!" pokračovala.

twitter.com

Ďalšou ženou, ktorá v Bradleyho živote veľa zmenila je Lady Gaga. Jej cesta k filmu Zrodila sa hviezda však vôbec nebola ľahká, no ich stretnutie bolo jednoducho perfektné. "Bol som na benefičnej akcii s mojou mamou a vážne som nepoznal hudbu Lady Gaga. Mali tam špeciálne prekvapenie, ktorým bola Stefani," povedal. Lady Gaga v ten večer spievala pieseň od Édit Piaf, La Vie en Rose, o ktorej si Bradley pomyslel, že by mohla byť vo filme, čo sa nakoniec aj stalo. Nasledujúci deň volal Bradley agentovi Lady Gaga a hneď v ten deň za ňou šiel do jej domu v Malibu. Lady Gaga preňho navarila domáce špagety, ktoré ho uchvátili rovnako ako ona.

elcomercio.pe

"Pocítila som obrovské spojenie hneď od momentu, keď som otvorila dvere a naše oči sa stretli. Potom sme spievali a povedala som mu, že jeho hlas je úžasný a skutočný. Naozaj spieval zo svojej duše," povedala Lady Gaga. Bradley ju hneď na to navrhol štúdiu Warner Bros., ktoré film financovalo, ako vhodnú kandidátku na hlavnú ženskú úlohu. Nanešťastie štúdio nesúhlasilo a tak musel Bradley nakrútiť niekoľko skúšobných videí s Lady Gaga, aby im dokázal, že to myslí naozaj vážne. 

"Neviem si predstaviť, že by som mal odvahu urobiť ten film bez nej. Žiadna herečka nevedela muzikálne podať taký výkon, ako to urobila Stefani za 42 dní nakrúcania," pokračoval Bradley. Lady Gaga teda môže režisérovi, ale aj hereckému kolegovi ďakovať za mnoho, čo koniec koncov aj robí, keďže o Bradleym nevie prestať rozprávať ako o skvelom režisérovi, mužovi, hercovi aj spevákovi. 

Irina, Lea de Seine a Lady Gaga, ktorú Bradley volá Stefani, sú tri ženy, ktoré radikálne zmenili Bradleyho svet k lepšiemu. Sme zvedaví, ktorá bude ďalšia a nakopne ho k ešte väčším veciam. Možno raz vydá aj sólový album. 

Najčítanejšie