Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gal Gadot o smrti Paula Walkera: Ešte stále som to nespracovala
Zdielať na

Gal Gadot o smrti Paula Walkera: Ešte stále som to nespracovala

Smrť herca Paula Walkera krátko po jeho 40. narodeninách v novembri 2013 zasiahla mnohých, no najmä jeho rodinu a ľudí, ktorí s ním mali možnosť pracovať.

Gal Gadot, ktorá s Paulom pracovala na troch filmoch z franšízy Rýchlo s zbesilo si na svojho kolegu zaspomínala v dojemnom rozhovore, počas ktorého priznala, že sa ešte úplne nespamätala zo smrti blízkeho priateľa. Gal sa k filmom pridala pri štvrtej časti a jej postava Gisele bola zabitá v šiestom filme. 

https://www.instagram.com/p/-uN6NiObdl/?utm_source=ig_web_copy_link

"Medzi projektami som s ním nebola v kontakte, pretože som vedela, že keď dotočím jeden film, uvidím ho v ďalšom. Žila som v Izraeli a vôbec som si neuvedomovala, že zomrel, pretože som si stále myslela, že ho uvidím v ďalšom filme. Milovala som Paula a obdivovala som ho od prvého momentu, pretože bol veľmi skromný a stál nohami pevne na zemi. Bol veľmi milý a v pohode chlapík," povedala Gal. 

https://www.facebook.com/paulwalkerfdn/photos/a.390771154454215/664455263752468/?type=3&theater

Paul za sebou zanechal dcéru Meadow, ktorá má 18 rokov a aj napriek tomu, že nechce byť súčasťou šoubiznisu, robí úžasné veci. Minulý rok na narodeniny svojho otca založila zbierku, vďaka ktorej bude pomáhať oceánom, ktoré Paul tak veľmi zbožňoval. 

Najčítanejšie