Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prezradili priveľa? Toto všetko povedali herci zo seriálu Hra o tróny, keď si nedávali pozor!
Zdielať na

Prezradili priveľa? Toto všetko povedali herci zo seriálu Hra o tróny, keď si nedávali pozor!

Zdroj: firstpost.com

Prvá časť ôsmej série Hry o tróny bola odpremiérovaná len pred pár hodinami a fanúšikovia už skladajú rôzne teórie, ako tento epický príbeh skončí. Niečo však prezradili aj herci.

Nikolaj vraj povedal meno toho, kto zasadne na železný trón herečke a moderátorke Busy Phillipps. Tá ho chcela počas jej talkshow presvedčiť, nech to prezradí aj divákom, no odmietol a zasmial sa, že si z nej len robil srandu. Busy, tak ako všetci ostatní, bude musieť čakať až do konca, kým zistí, ako to celé dopadne.

people.com

Emilia Clarke 

Herečka na odovzdávaní cien Oscar prezradila, že sa môžeme tešiť na záver, z ktorého nám padne sánka. "Bude to obrovské a to je všetko, čo vám stačí vedieť. Zabralo nám to veľa času nakrútiť to. V poslednej časti bude pár vecí, ktoré ľudí veľmi šokujú," povedala. 

people.com

Kit Harington 

Raz sme už postavu Jona Snowa stratili a nechceme, aby sa to opakovalo. Čo na to hovorí Kit? "Bol som veľmi šokovaný a prekvapený vecami, ktoré sa odhalili. A áno, plakal som," priznal. Herec tiež prezradil, že bol posledný, ktorý sa dozvedel, ako séria končí, pretože bol príliš lenivý prečítať si scenár. 

people.com

Sophie Turner

Sophie vôbec netají, že jej najbližší vedia, ako sa séria skončí. Povedala to aj svojmu snúbencovi - Joeovi Jonasovi. Ten musel podpísať zmluvu o mlčanlivosti len pre to, že svoju Sophie prišiel navštíviť na pľac. "Myslím si, že veľa fanúšikov bude sklamaných a veľa fanúšikom sa to bude páčiť. Čítanie scenára bolo pre mňa veľmi emotívne, hlavne jeho posledné stránky," prezradila Sophie.

people.com

Maisie Williams 

Maisie v jednej talkshow prezradila, že jej postava umrie, no keďže šlo o prvoaprílový žart, stále nevieme, čo sa s Aryou naozaj stane. "Nemyslím si, že budú všetci spokojní, ale ja som naozaj pyšná na túto poslednú sériu," povedala. 

people.com

Ak ste už videli prvú časť ôsmej série viete, že Bran ešte môže poriadne zamiešať karty. "Bude to ťažké potešiť všetkých, ale myslím si, že to končí najlepším možným spôsobom," povedal. Žeby konečne pozitívne správy pre Brana? 

people.com

"Budete potrebovať terapiu," povedala herečka Gwendoline Christie."Myslím si, že som z toho bola neskutočne dojatá. Všetci sme boli dojatí, pretože to končí a je to veľmi dôležitý projekt pre nás všetkých. Je neskutočné byť jeho súčasťou," pokračovala. 

people.com

Súvisiace články

Najčítanejšie