Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To sa nepodarí každému: Sylvester Stallone sa dožil veľkej pocty!
Zdielať na

To sa nepodarí každému: Sylvester Stallone sa dožil veľkej pocty!

Zdroj: Forum Film

Ocenili ho za jeho celoživotný herecký prínos.

CAA prijala do svojich radov ikonického herca, scenáristu, režiséra a producenta Sylvestera Stallonea súčasne s jeho produkčnou spoločnosťou Balboa Productions. College Art Association of America je hlavnou organizáciou v Spojených štátoch amerických pre profesionálov v umení, od študentov cez historikov umenia až po emeritnú fakultu.

Stallone bol už v minulosti zapísaný v organizácii WME. William Morris Endeavor je americká talentová agentúra s pobočkami v Beverly Hills. Zaslúžil si to za svoj úspech v role Rockyho Balbou vo filme Creed 2. Nielenže vyhral cenu za najlepšiu vedľajšiu postavu, ale stalo sa tak symbolicky 40 rokov potom, ako získal Oscara za pôvodný film o hrdinovi Rockym. V neposlednom rade tento film vyhral v kategórii Najlepší originálny scenár.
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

MovieWeb

​Očakávame, že finálny diel Rambo: Last Blood, ktorý bude mať premiéru v septembri tohto roku divákov opäť poteší. Produkčná spoločnosť si sľubuje zisky vo výške 728 miliónov dolárov. Stallone má však za sebou mnoho ďalších úspechov. Akčnú snímku Expendables: Nezničiteľní zarobili celosvetovo 800 miliónov dolárov.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Forum Film

​Medzi jeho ďalšie úspešné projekty bez pochýb zaraďujeme filmy Krajina policajtov, Späť do ringu, kde si zahral po boku Roberta De Nira a Plán úteku s Arnoldom Schwarzeneggerom.

Súvisiace články

Najčítanejšie