Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Charlieho anjeli sa vracajú a vieme v čom bude film výnimočný!
Zdielať na

Charlieho anjeli sa vracajú a vieme v čom bude film výnimočný!

Zdroj: www.ew.com

Anjeli sú oficiálne späť!

Naposledy sme mali možnosť vidieť Charlieho anjlelikov v podaní Drew Barrymore, Cameron Diaz a Lucy Liu v roku 2000 a neskôr v roku 2003 v druhom pokračovaní Charlieho anjeli: Na plný plyn. Povedzme si však niečo o novom re-maku tohto dnes už kultového filmu.

Kto sprevádza tieto nebezpečné dámy v ťažkom svete zlomyseľných záporákov? Vždy to bola postava Bosleyho, no dočkali sme sa veľkého zvratu. Samotná režisérka filmu, Elizabeth Banks, sa predstaví v tejto úlohe.

www.ew.com

Naomi Scott, ktorú sme nedávno spoznali vďaka filmu Aladin, hrá Elenu. Tá spočiatku hrá programátorku, ktorá vyvinula veľmi silný, ale potenciálne nebezpečný produkt. Z traileru však vidíme, že aj ona sa pripojí k anjelom. Po prvý raz tak uvidíme, akým spôsobom sa vytvorila silná trojica agentiek.

​Čo by to bol film o anjeloch, keby dievčatám chýbali zaujímavé kostýmy? Vďaka traileru môžeme nahliadnuť do ich šatníka, kde sme objavili aj spomienku na kostýmy Drew Barrymore. Dievčatá však majú aj druhý šatník - plný zbraní a nebezpečných zariadení.

www.ew.com

V pozadí traileru počujeme skvelú hudobnú spoluprácu troch obľúbených speváčok a to Miley Cyrus, Ariany Grande a Lany Del Rey. Tvorcovia sa rozhodli osloviť tri ženy rovnako ako to bolo v minulosti, keď vytvorili pieseň k filmu Destiny´s Child.

Na film sa môžete tešiť už 7. novembra 2019.

Súvisiace články

Najčítanejšie