Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pozrite si prvé fotky z nových Charlieho anjelov! Na čo všetko sa môžeme tešiť?
Zdielať na

Pozrite si prvé fotky z nových Charlieho anjelov! Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Zdroj: ew.com

Réžie sa ujala známa herečka Elizabeth Banks. Ako budú vyzerať Charlieho anjeli pod jej vedením?

Dočkáme sa ďalšej prerábky slávneho seriálu zo 70. rokov. V novej verzii Charlieho anjelov bude hrať Kristen Stewart, tá bude zastupovať postavu Sabiny, ktorá má mnoho nadaní a rada sa zabáva. Bojovníčku Jane bude zasa hrať Ella Balinska a mozgom celej akcie, Elena, bude Naomi Scott.

ew.com

Film sa bude odohrávať po celom svete, no najmä v Európe. Uvidíme mestá ako Hamburg, Berlin, či Instanbul. "Bolo pre mňa dôležité vyrobiť film, v ktorom ženy podporujú ženy a nie film o ich romantických trápeniach alebo ich matkách, ktorým nevolajú dosť často," povedala režisérka Elizabeth Banks.

ew.com

Pre Elizabeth boli dôležité aj kostýmy, rovnako aj to, aby sme anjelikov nebrali ako niečo nadpozemské. Podľa jej slov sa inšpirovali rôznymi špionážnymi filmami, medzi ktoré patrili aj snímky zo série Mission: Impossible. "Tie filmy fungujú vtedy, ak je tím pokope. Preto je pre mňa veľmi dôležitá súdržnosť ," dodala. 

ew.com

Veľkým prekvapením je aj herec Noah Centineo, známy najmä z netflixových tínedžerských filmov.

ew.com

"Diváci chcú vidieť inšpiratívne príbehy o skutočných a verných postavách a ja si myslím, že ženy v mojich filmoch presne také sú, ale najdôležitejšie je, že sú naozaj vtipné," povedala Elizabeth. 

ew.com

Film príde do našich kín 28. novembra

Najčítanejšie