Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fanúšikovia Patricka Swayzeho pozor! Pozrite si trailer k filmu o jeho živote!
Zdielať na

Fanúšikovia Patricka Swayzeho pozor! Pozrite si trailer k filmu o jeho živote!

Zdroj: YouTube

Do sveta práve vyšiel nový trailer.

Je horko-sladké vidieť všetky ikonické scény Patricka Swayzeho pokope. Mám na mysli najmä zdvíhačku z filmu Hriešny tanec, scénu od keramického kruhu z filmu Duch alebo parašutistickú scénu z filmu Bod zlomu. Tento pocit umocňuje fakt, že v septembri to bude práve 10 rokov, čo tento talentovaný muž, vo veku 57 rokov, prehral vojnu s rakovinou pankreasu.

V novom dokumente o živote tejto filmovej hviezdy uvidíme okrem jeho archívnych rozhovorov aj mnoho známych tvári, ako napríklad Demi Moore, Jennifer Gray, Roba Loweho, C. Thomasa Howella, Sama Elliotta a Kelly Lynch.

www.telegraph.co.uk

​V dokumente, ktorý nesie názov I am Patrick Swayze, spoznáme aj jeho rodinu. O živote s Patrickom porozpráva jeho manželka Lisa Niemi, s ktorou sa oženil v roku 1975. Ďalej uvidíme rozhovory s jeho bratom Donom, asistentom, strážcom a dokonca aj s jeho kaskadérom.

Režisérom filmu je Adrian Buitenhuis a svoju premiéru bude mať 2.augusta na filmovom festivale San Antonio Film Festival. Film produkuje spoločnosť Paramount Network.

Súvisiace články

Najčítanejšie