Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vin Diesel prvýkrát ako superhrdina! Čo dokáže?
Zdielať na

Vin Diesel prvýkrát ako superhrdina! Čo dokáže?

Zdroj: https://www.maxim.com

Vin Diesel konečne hrá superhrdinu.

Vin Diesel stvárni v novom filme BLOODSHOT vojaka, ktorý sa najmodernejšou technológiu zmení na nezastaviteľný stroj na zabíjanie. "Bloodshot je vojak, ktorý napriek tomu, že umrel, tak ho prinavrátia do života pomocou najmodernejšej nanotechnológie," uviedol Dinesh Shamdasani, producent filmu. Jeho krv nahradili miliardy mikroskopických počítačov a tým získal úplnú kontrolu nad svojou fyziológiou, vďaka čomu je rýchlejší, silnejší, schopný sám seba liečiť a dokáže ovládať aj stroje."

„Už ste videli nezastaviteľných superhrdinov. Už ste videli samo-liečivé schopnosti. To je len jeden aspekt toho, prečo je taký zaujímavý,“ vysvetľuje režisér filmu, Dave Wilson. „Najzaujímavejšie, čo mu robia. Skutočnosť, že sa s ním manipuluje, vám umožňuje vyvrátiť mnoho očakávaní, ktoré tieto filmy obyčajne v sebe majú. Milostný príbeh nie je klasickým milostným príbehom a hrdina nie je takým, akých poznáte.“

BLOODSHOT je adaptáciou rovnomenného úspešného komiksu spoločnosti Valiant Comics. Okrem hviezdneho Vina Diesela (série Rýchlo a zbesilo a xXx) sa vo filme predstavia aj Guy Pearce, známy z filmov Memento či Iron Man 3, šarmantná Eiza González (Baby Driver) a Toby Kebbell (Kong: Ostrov lebiek). Film bude celovečerným debutom režiséra Davea Wilsona ktorý mal na svedomí jednu časť populárneho seriálu Love, Death and Robots. Scenár k filmu napísali režisér Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) a Eric Heisserer, ktorý napísal scenár k oceňovanému sci-fi Prvý kontakt s Amy Adams.

Premiéra filmu BLOODSHOT je na Slovensku naplánovaná na 27. februára 2020.

Najčítanejšie