Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neberie vás valentínska nálada? Pri týchto filmoch zabudnete na sviatok zamilovaných!
Zdielať na

Neberie vás valentínska nálada? Pri týchto filmoch zabudnete na sviatok zamilovaných!

Zabudnite na klišé v podobe Bridget Jonesovej. Tieto filmy by ste mali vidieť, ak Valentína až tak veľmi neprežívate.

Náhodná známosť 

Tak trochu iná komédia. Dá sa povedať, že je to skoro ako Nabúchaná s Katherine Heigl, len bez všetkej tej romantiky, ktorú z tohto filmu poznáte. Jenny Slate v hlavnej úlohe, hrá ženu, ktorá otehotnie a rozhodne sa pre potrat. Ako sa dá na túto tému napísať komédia, môžete zistiť, keď si pozriete tento film. 

eu.usatoday.com

500 dní so Summer 

V tomto filme je síce romantiky dosť, no dá sa povedať, že ukazuje vzťah taký, aký v skutočnosti je. Zooey Deschanel a Joseph Gordon-Levitt ukážu, ako to chodí, keď ľudia vytriezvu z prvého romantického opojenia. 

newstatesman.com

Ako ty 

Trošku sci-fi nikdy nezaškodí. Ak ste fanúšikom tohto žánru, túto snímku by ste určite nemali vynechať. Hrajú v nej Kristen Stewart a Nicholas Hoult a vidieť ich môžete v bezcitnej a bezchorobnej spoločnosti, ktorá im dvom však vôbec nevyhovuje.

Divočina 

Objavovanie samej seba a svojich hraníc je hlavnou témou tohto filmu v hlavnej úlohe s Reese Witherspoon. Cheryl Strayed je žena, ktorá sa rozhodne prejsť 1100 míľ po tom, ako jej zomrie matka, ktorú hrá čerstvo Oscarom ocenená Laura Dern. 

Večný svit nepoškvrnenej mysle 

Aj vy máte niekoho, na koho by ste najradšej zabudli? Samozrejme, zvyčajne je to dlhý proces, no v tomto filme to tak nie je. Čerstvo rozídeným možno príde trochu ľúto, no jednoznačne je dobré, túto snímku vidieť. 

ontaponline.com

Someone Great 

Ideálny film o tom, či je dobré dať svoje potreby na prvé miesto alebo si radšej vybrať pokoj vo vzťahu. Pre čo sa rozhodne hlavná hrdinka a ako spracovať to, čo si vyberie? 

Najčítanejšie