Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herci čítajú (nielen) pre deti: Pozrite si zoznam KTO a KEDY predčíta v časoch domácej karantény
Zdielať na

Herci čítajú (nielen) pre deti: Pozrite si zoznam KTO a KEDY predčíta v časoch domácej karantény

Chýba vám v týchto dňoch kultúra? Neviete, ako zabaviť deti? Alebo len chcete zrelaxovať? Určite vás poteší iniciatíva viacerých hercov a herečiek, ktorí sa rozhodli čítať ukážky z rôznych kníh.

1. Zuzana Fialová 

Obľúbená herečka Zuzana Fialová na svojom instagramovom profile číta každý večer o 19:30 z knihy Pippi Dlhá Pančucha. Ideálne ako večerníček pre deti.

https://www.instagram.com/p/B-FbqupnW5n/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Alfred Hitchcock a traja pátrači na pokračovanie v podaní slovenských hercov

Richard Stanke, Richard Autner, Alexander Bárta a Henrieta Mickovičová na Facebooku od 24. do 26. marca o 12:30 čítajú jednu z klasickej série o Troch pátračoch. Živé online vysielanie môžete nájsť tu

3. Michaela Kapráliková

Slovenská herečka Michaela Kapráliková každý deň číta na facebookovej stránke portálu Dobré noviny naživo rozprávky. Známa interpretka chce takto pomôcť rodičom, aby si aspoň na chvíľku oddýchli od starostlivosti o deti, ktoré zostali pre šíriaci sa koronavírus neplánovane doma. Kapráliková bude rozprávky čítať každý deň o 17:00. 

dobrenoviny.sk

​4. Robert Roth 

Herec s jedinečným hlasom robí vlastný výber, ktorý venuje všetkým. Vypočuť si ho môžete tu. Pre deti odporúčame podcast Rozprávky SME.

Fanúšikovska facebooková stránka Robert Roth

5. Facebook Činohra SND

Na facebookovej stránke Činohry SND nájdete mnoho zaujímavých videí či podcastov, ktorým určite treba venovať pozornosť. Deti poteší napríklad herečka Táňa Pauhofová​, ktorá čítala z jej obľúbenej detskej knihy Opice z našej police.

BONUS: Fero Joke

Fero na svojom Instagrame každý deň o 20:00 predčíta z knihy Narovinu od Nory Mojsejovej. Jednoznačne sa pri tom dobre zasmejete a možno spoznáte aj slávne hlášky známej podnikateľky z Pereša.

https://www.instagram.com/p/B94rGooH0u3/?utm_source=ig_web_copy_link

Najčítanejšie