Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prekvapenie! Čarodejník z Harryho Pottera je už otcom!
Zdielať na

Prekvapenie! Čarodejník z Harryho Pottera je už otcom!

Zdroj: Reprofoto/Entertainment

Herec sa stal po prvý raz otcom vo veku 31 rokov.

Hviezda z filmovej série o Harrym Potterovi, Rupert Grint a jeho priateľka Georgia Groome, sa stali hrdými rodičmi dcérky. Rupert (31) a Georgia (28) oznámili verejnosti, že čakajú potomka len minulý mesiac v apríli.

Rupert Grint s priateľkou

Rupert Grint s priateľkou

Can Nguyen/REX/Shutterstock

​Pár sa vyjadril pre britské noviny Mirror, že prosí o rešpektovanie svojho súkromia a meno pre svoju dcérku zatiaľ nezverejnili. 

Rupert a Georgia, ktorá je tiež herečkou a zahrala si napríklad v komédii On je fakt božský! (Angus, Thongs and Perfect Snogging), chodia spolu od roku 2011.

Minulý mesiac si párik všimli v Severnom Londýne počas bežného nákupu potravín a na Georgii bolo badať pokročilé štádium tehotenstva. Minulý rok sa dokonca šepkalo o svadbe. 

Instagram/GG

Ešte v rozhovore pre The Guardian v roku 2018, Rupert prezradil, že túži po rodine. "S tridsiatkou na krku sa cítim čudne. Je to už niečo iné a neviem, čo budúcnosť prinesie. Nechám sa však unášať, chcem hrať zaujímavé postavy a uvidím, čo bude."  A herec ďalej pokračoval:  "Chcel by som sa usadiť a mať  skoro deti. Keby som mal syna, mohol by sa volať Ron? Je to dosť dobré meno, ale asi nie. K priezvisku Grint sa podľa mňa nehodí jednoslabičné krstné meno."

Rupert sa stal hviezdou po celom svete vďaka úlohe Rona Weasleyho v sérii o Harrym Potterovi. Odvtedy hral najmä v televízii, ako napríklad v sitcome Sick Note, krimidráme Snatch a v seriáli o detektívovi Poirotovi s názvom The ABC murders.

Najčítanejšie