Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
8 hereckých párov, ktoré medzi sebou majú najlepšiu chémiu!
Zdielať na

8 hereckých párov, ktoré medzi sebou majú najlepšiu chémiu!

Niektorí herci si spolu rozumejú viac, iní zas menej a je to na plátne aj vidieť. Tieto páry zaujali divákov natoľko, že ich spolu obsadzujú do viacerých filmov.

1. Emma Stone a Ryan Gosling 

Emma a Ryan spolu hrali už v troch filmoch a vo všetkých to medzi nimi naozaj iskrilo. Pozeráme sa na nich už takmer 10 rokov, verili by ste tomu? "Neviem si predstaviť, aký by bol môj život bez Ryana," povedala Emma.

brightside.me

2. Jennifer Lawrence a Bradley Cooper 

Možno je to len náhoda, ale tri zo štyroch filmov, v ktorých hrala Jennifer s Bradleym, jej zabezpečili nomináciu na Oscara.

brightside.me

​3. Meg Ryan a Tom Hanks 

Sú kráľovnou a kráľom romantických komédii z 90. rokov. Podľa Ryan sa s Tomom dobre pracuje, pretože počúva a je s ním naozaj zábava. 

brightside.me

​4. Ben Stiller a Owen Wilson 

"Nestretávame sa často, ale ak áno, tak je to také, ako keby sme sa nikdy neopustili," povedal Ben o kamarátstve s Owenom. My ich komédie milujeme, čo vy? 

brightside.me

​5. Leonardo DiCaprio a Kate Winslet

Títo dvaja tú nemôžu chýbať. "Niekedy si hovoríme hlášky z Titanicu len tak, pretože nás to baví," priznala Kate a my sa im vôbec nečudujeme. 

britannica.com

​6. Tina Fey a Amy Poehler 

Tina a Amy sú kamarátky zo šou Saturday Night Live, no nakrútili spolu aj 7 filmov, čo rozhodne nie je málo. Najznámejšou snímkou sú asi Protivné baby. 

latimes.com

​7. Julia Roberts a Richard Gere 

Po úspechu s Pretty Woman si museli počkať až 9 rokov, no spolu nakrútili ďalšiu romantickú komédiu s názvom Nevesta na úteku. 

latimes.com

​8. Simon Pegg a Nick Frost 

Táto komediálna dvojka je známa najmä z filmov, na ktorých spolupracovali aj s režisérom Edgarom Wrightom. Sú nimi Hot Fuzz, Súmrak mŕtvých či Na konci sveta. 

brightside.me

Najčítanejšie