Jasno
11°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Julia Roberts oslávila 18. výročie svadby a stále je rovnako zaľúbená! Táto fotka je dôkazom!
Zdielať na

Julia Roberts oslávila 18. výročie svadby a stále je rovnako zaľúbená! Táto fotka je dôkazom!

Zdroj: Instagram

Julia Roberts a Danny Moder sa zobrali v roku 2002 po tom, ako sa stretli počas nakrúcania filmu Mexičan v roku 2000. Moder tam bol kameramanom.

Manželia majú tri deti. Syna Henryho Daniela, ktorý má 12, a dvojičky Hazel Patriciu a Phinnaeusa “Finna” Waltera, ktorí majú 15.

Pár oslávil 18. výročie svadby túto sobotu a pri tejto príležitosti zdieľala herečka fotku, na ktorej dáva svojmu manželovi pusu na líce.

https://www.instagram.com/p/CCOnpCssjou/

Manželia sa zriedkavo objavujú na spoločenských podujatiach, no začiatkom tohto roka prijali pozvanie Seana Penna na jeho charitatívny galavečer.

https://www.instagram.com/p/BnSndgUBqET/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

V roku 2017 sa Roberts vyjadrila pre magazín PEOPLE, že jej vzťah s Moderom mal našťastie rozprávkový koniec. "Vždy, keď sa otvoria dvere a vidím tam svojho manžela, je to ako opakujúci sa sen. Vždy si poviem: Chvalabohu, vrátil sa!"

www.shared.com

Pre magazín Extra, zasa prezradila, že svojho manžela nazýva „úžasná ľudská bytosť“. “Keď spolu odchádzame do práce a prídeme potom domov, nikdy sa ma nezabudne opýtať: Zlatko, aký si mala deň? A všetku prácu potom hodíme za hlavu a rozprávame sa. Stále sa máme o čom baviť,“ dodala herečka.

Najčítanejšie