Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Eva Vejmělková sa vracia na plátna kín vo filme ŽENSKÁ POMSTA! Viac odhalí TRAILER!
Zdielať na

Eva Vejmělková sa vracia na plátna kín vo filme ŽENSKÁ POMSTA! Viac odhalí TRAILER!

Zdroj: Magic Box Slovakia

Už začiatkom septembra príde do kín nová česká komédia Ženská pomsta - snímka rozpráva príbeh troch žien, ktoré spojí rovnaký osud - nevera manželov.

Filmový manuál pre ženy ako potrestať neverných partnerov rozohrá trojica dám pod režisérskou taktovkou Dušana Rapoša. Diváci sa môžu tešiť na skvelé herecké výkony a nečakané humorné situácie. Film je úsmevným pohľadom na mužskú krízu stredného veku a oslavou jednej z najaktuálnejších tém súčasnosti - ženskej solidarity.

TRAILER:

Herecký koncert na striebornom plátne rozohrá trojica hlavných postáv Jana Paulová, Mahulena Bočanová a Eva Vejmělková. Tri hlavné role mužských neverníkov si zahrali Miroslav Etzler, Robert Jašków a Petr Rychlý.

Ženská pomsta

Ženská pomsta

Magic Box Slovakia

​S hereckým obsadením filmu sa spájajú hneď dve zaujímavosti. Po dlhšej dobe uvidíme pred kamerou éterickú Evu Vejmělkovú, hviezdu kultovej snímky „Fontána pre Zuzanu“. Okrem toho, že sa zhostila role jednej z troch hlavných postáv, je tiež spoluautorkou scenára, ktorý napísala spoločne s manželom, režisérom Dušanom Rapošom.

Ženská pomsta

Ženská pomsta

Magic Box Slovakia

​​Ďalšou tvárou, ktorá je dobre známa českým i slovenským divákom, je úspešný komik a moderátor Petr Rychlý – predstaviteľ jednej z mužských hlavných úloh. Hoci je z televíznych obrazoviek už dlhé roky veľmi dobre známy, práve postava vo filme Ženská pomsta je jeho prvou filmovou rolou.

Ženská pomsta

Ženská pomsta

Magic Box Slovakia

​Uvedenie filmu do kín sprevádzajú dve piesne v podaní dvoch legiend českej hudobnej scény. V snímke môžeme počuť skladbu Párkrát, v ktorej hviezdi Petr Kolář a rovnomennú titulnú pieseň filmu Ženská pomsta - tú naspievala Helena Vondráčková, ktorá si vo filme tiež zahrala rolu zdravotnej sestry.

Prvá klapka komédie Ženská pomsta padla 4. 11. 2019 v Prahe a posledná 1. 6. 2020 v Beskydoch na Severnej Morave. Záver nakrúcania poznačila pandémia koronavírusu a núdzový stav – tvorcovia museli preto meniť termíny i lokácie nakrúcania. Napokon, však všetko vyriešili a film sa podarilo sfinalizovať. Ženská pomsta má v kinách premiéru 10. septembra.

Najčítanejšie