Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Seriál Emily in Paris vyvolal rozruch! Zásluhu na tom má aj francúzsky herec Lucas Bravo
Zdielať na

Seriál Emily in Paris vyvolal rozruch! Zásluhu na tom má aj francúzsky herec Lucas Bravo

Zdroj: STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX ©

Tí, ktorí videli na Netflixe seriál Emily in Paris, vedia, že je o Američanke, ktorá príde do Paríža a okrem iného komentuje správanie Francúzov. Ona sama však nevie po francúzsky.

Seriál Emily in Paris, ktorý aktuálne nájdete na Netflixe, môže byť plný klišé, ale nie všetky sú výmyslom, tvrdí hviezda tohto seriálu, charizmatický francúzsky herec Lucas Bravo. A vďaka tomuto seriálu, kde sa zviditeľnil, budeme o ňom ešte určite veľa počuť.

Hlavnú hrdinku Emily si zahrala Lily Collins. Je to odborníčka na sociálne siete, ktorú vyšlú z Chicaga  do Paríža, aby do miestnej marketingovej spoločnosti vniesla americký pohľad. Jej názory na Francúzov a ich životný štýl nie sú spočiatku všetky na mieste, no niektoré sa zas ukážu, ako celkom trefné. 

Lily Collins

Lily Collins

NETFLIX

​32-ročný Bravo, ktorý sa venuje aj modelingu,  si tu zahral Gabriela, ​šikovného kuchára, ktorý má ambície stať sa v Paríži gastronomickou hviezdou. Na niektorých opisoch Francúzov v tomto seriáli sa pobavil, iné sú zasa podľa neho celkom presné. Ako napríklad fakt, že ľudia po tom, ako si zacvičia a vyjdú z telocvične, si hneď zapália cigaretu. "Je to skutočne tak," poznamenal herec s úsmevom. "Viete, po takej veľkej námahe sú pľúca perfektne otvorené a pripravené prijať nikotín, tak prečo si nezapáliť cigaretu?!" Zažartoval si Bravo na margo zlozvyku Francúzov. "Je to také francúzske a bol som po pravde prekvapený, že tvorca seriálu Darren Starr to tam zakomponoval. Bolo to naozaj vtipné."

Lucas Bravo, Emily in Paris

Lucas Bravo, Emily in Paris

Alessandra Huynh

Bravo aktuálne nakrúca svoj nový film, drámu s názvom Mrs. Harris Goes to Paris a pri tejto príležitosti sa objavil aj v Budapešti.  O zmiešaných reakciách na seriál Emily in Paris má takýto názor: "Som rád a vďačný, že ľudia na tento seriál reagujú. Chápem všetky kritiky. Som Francúz, rozumiem, ako sa moji krajania cítia a a prečo sa tak cítia, ale je to pozitívny pocit."   

Lucas Bravo

Lucas Bravo

NETFLIX

"Môj Paríž je tichý a pohodový," prezradil herec. "Mám malú skupinku blízkych priateľov, s ktorými sme vždy spolu. Snažíme sa spolu zabávať a bývame aj blízko seba ako takí jaskynní muži. Oslavujeme, keď treba oslavovať, ale zvyšok času jednoducho prezimujeme."  A herec ani neočakáva, že sa to zmení, aj keď teraz pocítil slávu. 

"Dúfam, že keď dotočím film, čo by malo byť koncom novembra, veci sa utrasú a budem sa môcť opäť vrátiť do normálneho života v Paríži," prezradil Bravo. 

Zatiaľ si ho však môžete vychutnať na Netflixe v seriáli Emily in Paris.

Najčítanejšie