Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Multiplexy sa otvárajú! Ešte v decembri v nich uvidíte aj tieto novinky!
Zdielať na

Multiplexy sa otvárajú! Ešte v decembri v nich uvidíte aj tieto novinky!

Zdroj: Bontonfilm

CINEMAX otvára svoje kiná! Od štvrtka 10. decembra bude premietať všetkých 13 prevádzok po celom Slovensku. V programe ponúkne aj viacero očakávaných noviniek.

V nabitom programe stihne CINEMAX do Vianoc uviesť hneď niekoľko mimoriadne zaujímavých filmových noviniek. Hneď po otvorení kín ponúknu napríklad nemeckú komédiu Nightlife s obľúbeným hercom Elyasom M´Barekom, aj u nás dobre známym vďaka trilógii Fakjú pán profesor či letnému hitu Príliš dokonalé tajomstvá. Milovníkov akčných filmov poteší aktuálny triler Liama Neesona s názvom Pre balík prachov. Polepšený zlodej, stvárnený práve Neesonom, sa bude snažiť zavesiť svoju kriminálnu kariéru na klinec, čo sa však ukáže byť celkom nebezpečným rozhodnutím.

NIGHTLIFE v kinách od 10.12.

PRE BALÍK PRACHOV v kinách od 10.12.

PRINCEZNÁ ZAKLIATA V ČASE v kinách od 10.12.

Týždeň pred Vianocami sa do kín vráti jedna z najobľúbenejších superhrdiniek komiksových zošitov i filmového plátna. Film Wonder Woman 1984 je pokračovaním úspešného blockbusteru z roku 2017, tentoraz bude amazonská princezná Diana v podaní Gal Gadot zachraňovať svet v pestrofarebných 80. rokoch minulého storočia. Detské publikum sa môže tešiť na animovaný film 100 % vlk, v ktorom hlavného hrdinu – syna vlkolačej rodiny – čaká prvá premena na monštrum. Namiesto vlka sa však premení na rozkošného pudlíka a kým zapadne okrúhly mesiac, zažije viac dobrodružstiev, než by si dokázal predstaviť.

WONDER WOMAN 1984 v kinách od 17.12.

100 % vlk v kinách od 17.12.

Vo vianočnom čase si potom bude môcť publikum vychutnať aj českú komédiu Matky o štvorici žien, ktoré zažívajú radosti i starosti rôznych fáz materstva. Kolekciu atraktívnych titulov doplní napríklad aj najnovší film z produkcie animačného štúdia Pixar. V snímke Duša sa bude zosnulý učiteľ hudby snažiť o návrat do svojho pôvodného života zo sveta, v ktorom si duše hľadajú nové osobnosti. Okrem originálnej animácie čaká detské i dospelé publikum množstvo zábavy aj dojatia v kombinácii, akú vie bezkonkurenčne namiešať práve Pixar.

MATKY v kinách od 24.12.

DUŠA v kinách od 25.12.

Psychologický hororový triler BEŽ! príde do slovenských kín na Silvestra, je postavený na téme materstva, akurát tu pôjde o oveľa desivejšiu obdobu rodičovskej „lásky“. Z bezpečného prístavu matkinho náručia sa totiž niekedy môže stať smrtiaca hrozba. V hlavnej úlohe Sarah Paulson.

BEŽ! v kinách od 31.12.

Najčítanejšie