Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Do pokračovania hitu Zabijakov osobný strážca prichádzajú ďalšie hviezdy! Okolo koho sa bude točiť?
Zdielať na

Do pokračovania hitu Zabijakov osobný strážca prichádzajú ďalšie hviezdy! Okolo koho sa bude točiť?

Zdroj: Bontonfilm

Pozrite si prvý trailer!

Tvorcovia zverejnili prvé zábery z očakávanej filmovej novinky Zabijakov osobný strážca 2, ktoré naznačujú, že o zábavu ani o slávne hollywoodske tváre nebude núdza. Hviezdnej trojici Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek z prvého dielu, ktorý jemne parodoval kultový romantický film Osobný strážca s Kevinom Costnerom a Whitney Houston, bude v pokračovaní robiť spoločnosť aj Antonio Banderas či Morgan Freeman.

TRAILER:

V prvej časti s názvom Zabijakov osobný strážca dostal uznávaný bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) špeciálnu úlohu – musel chrániť svojho úhlavného nepriateľa, jedného z najznámejších zločincov sveta Dariusa Kincaida (Samuel L. Jackson). Ako sa dozvedáme v novom teaser traileri k pokračovaniu hviezdnej komédie, táto spolupráca zanechala na ochrankárovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce bodyguarda. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena Sonia Kincaid (Salma Hayek), ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú misiu.

Zabijakov osobny strazca

Bontonfilm

Spoločným nepriateľom celej trojice sa stane pomstychtivý šialenec, ktorého si zahral Antonio Banderas. Vo filme sa objaví aj Frank Grillo, Tom Hopper, Richard E. Grant a herecká legenda Morgan Freeman.
Snímka, ktorá by v prípade priaznivej situácie mala prísť do slovenských kín v lete 2021, má potenciál osloviť široké spektrum divákov a pomôcť opätovne rozbehnúť kultúrny život na Slovensku.

Najčítanejšie