Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zvierací maznáčikovia z Hotelu Transylvánia dostali svoj vlastný film! Tu si ho môžete aj pozrieť
Zdielať na

Zvierací maznáčikovia z Hotelu Transylvánia dostali svoj vlastný film! Tu si ho môžete aj pozrieť

Krátky film dostal názov Strašidelní maznáčikovia.

Čo sa stane, keď je váš zlatý retríver veľký ako 5 poschodový dom? Alebo ak vaša čivava chrlí oheň? Možnosť predstaviť divákom úplne novú skupinu postáv, ktoré sú rovnako vtipné a čudesné ako všetci v Drakovom okolí bola pre tvorcov Hotela Transylvánia veľkou zábavou. Cieľom je, aby sa domáci maznáčikovia všetkých monštier objavili aj v nadchádzajúcom filme Hotel Transylvánia: Transformánia! 

V krátkom filme „Strašidelní maznáčikovia“ má Drakovo roztomilé šteniatko monštruóznych rozmerov, Ciko, viac energie ako kedykoľvek predtým a stále sa chce len hrať s loptičkou. Bohužiaľ, Drakula je príliš zaneprázdnený zvládaním svojich povinností v hoteli a preto je odhodlaný nájsť pre svojho obrovského chlpatého priateľa monštruózneho kamoša.

KRÁTKY FILM STRAŠIDELNÍ MAZNÁČIKOVIA:

Krátky film prichádza online pri príležitosti Dňa domácich maznáčikov. „Náš krátky film je spoločným dielom lásky tímov Sony Pictures Animation a Sony Pictures Imageworks a sme radi, že aj v tejto dobe môžeme rodinám po celom svete priniesť zábavu a srdečný smiech,“ dodal Christian Roedel, producent filmu Strašidelní maznáčikovia. „Všetky filmy Hotel Transylvánia sú predovšetkým o rodine a bolo mi cťou pracovať po boku našich najnovších členov Jennifer a Dereka, úžasného režisérskeho dua, ktoré prevezme opraty tejto vzrušujúcej novej kapitoly.“

Posledná kapitola franšízy Hotel Transylvánia: Transformánia, sa čoskoro dostane aj do našich kín.

Najčítanejšie