Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vyplatilo sa! Toto je 5 hercov, ktorí obetovali svojej úlohe viac času, než by mali!
Zdielať na

Vyplatilo sa! Toto je 5 hercov, ktorí obetovali svojej úlohe viac času, než by mali!

Zdroj: brightside.me

Ak herci obetujú viac času svojej postave, než zvyčajne, je to hneď vidieť.

Johnny Depp - Jack Sparrow

Johnny vymyslel špeciálny spôsob chôdze pre Jacka Sparrowa z praktického dôvodu. Bolo to pre to, že ak chodíte na lodi, skoro stále vyzeráte, že spadnete. A tak si Jack túto chôdzu preniesol aj na súš. Bol to len jeden z mnoha Johnnyho nápadov, ktoré sa dostali do filmu. 

Alan Rickman - Hans Gruber

Napriek tomu, že jeho úloha v Smrtonostnej pasci bol jeho debut, zobral to veľmi profesionálne. Bol to Alanov nápad obliecť jeho postavu do drahého obleku namiesto do uniformy. Najprv bol tento nápad odmietnutý, ale potom sa scenár prepísal. Možno aj vďaka tomu je tento film aj po 30 rokoch stále úspešný. 

brightside.me

Jake Gyllenhaal - Detektív Loki

Jake je jedným z najlepších hercov mladšej generácie Hollywoodu a rád berie netradičné a komplexné úlohy. Vo filme Unesené hral empatického detektíva, ktorý bol frustrovaný prípadom stratených dievčat. Jake, vďaka svojmu talentu, vedel cez jeho oči rozpovedať myšlienkové pochody. Ktovie, koľko hodín to nacvičoval. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Huevies | Color of Cinema (@huevies)

Anthony Hopkins - Hannibal Lecter

Postava, ktorú hral Anthony Hopkins vo filme Mlčanie jahniat, bola na obraze len 20 minút, no jeho hypnotizujúci pohľad bol úžasný. Niektorí ľudia si myslia, že počas celého filmu ani raz nežmurkol, avšak, to nie je pravda. Žmurkal však zriedka a veľmi pomaly a vyzeralo to tak, že žmurkal len vtedy, keď to chcel on sám. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa For Movie Lovers (@classycinema)

Sandra Bullock - Annie

Pre rolu vo filme Nebezpečná rýchlosť, sa Sandra naučila šoférovať autobus a dokonca získala na prvý pokus aj vodičský preukaz. Film bol veľkým úspechom a urobil z herečky veľkú hviezdu. 

Najčítanejšie