Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Do našich kín prichádza komédia, ktorá v Česku láme rekordy!
Zdielať na

Do našich kín prichádza komédia, ktorá v Česku láme rekordy!

Zdroj: Bontonfilm

Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel videlo v Česku od svojej premiéry už vyše 330 tisíc divákov!

Prvok, Šampón, Tečka a Karel rozpráva príbeh štyroch dlhoročných kamarátov, ktorí si na triednej stretávke po dvadsiatich rokoch priznajú, že nežijú tak, ako si predstavovali. A rozhodnú sa s tým niečo urobiť. Je možné riešiť krízu stredného veku provokatívnou hrou s takmer nesplniteľnými úlohami? Ako štyridsiatnik zistí, či je naozajstný chlap? Ako zabráni korózii svojich ideálov, rozplynutiu snov a scvrkávaniu semenníkov? Prvok, Šampón, Tečka a Karel sa pokúsia nájsť v sebe odvahu urobiť poriadnu kravinu ako zamlada. Alebo aspoň odvahu hovoriť za všetkých okolností to, čo si naozaj myslia. Kto splní úlohu, nie je „sráč“...

TRAILER: 

„Som neskutočne nadšený! Diváci dávajú filmu zmysel. Aj radosť. A úplne najkrajšie je, že sa o tú radosť z príbehu spoločne delia v kine. Vo dvojici doma pri telke by to bolo smutné. Hurá, hurá, hurá! Veľmi pekne všetkým ďakujem!“ neskrýval nadšenie zo skvelého výsledku režisér a zároveň autor knižnej predlohy Patrik Hartl, ktorý sa o fantastickej diváckej návštevnosti dozvedel na dovolenke.

Patrik Hartl

Patrik Hartl

Bontonfilm

Po mnohých rokoch sa nám podarilo prekročiť vlastný tieň. Mám obrovskú, euforickú radosť, pretože roky tvrdej práce sa nám vracajú v diváckej odozve, ktorá nemá obdobu. Z výsledku prvého víkendu sa neskutočne tešíme. Lepšie to dopadnúť ani nemohlo. Dostávame nadšené reakcie z celej krajiny, diváci sa radujú a my sa radujeme s nimi. Je krásne robiť krásne veci a byť súčasťou niečoho veľkého. Pre mňa osobne je to splnený sen,“ vyznal sa producent a generálny riaditeľ filmovej distribučnej spoločnosti BONTONFILM Martin Palán.

V hlavných úlohách sa predstaví Martin Pechlát ako Prvok, David Švehlík ako Šampón, Hynek Čermák bude Tečka a Karel ponesie tvár Martina Hofmanna. Mužský štvorlístok doplnia nemenej populárne herečky Zuzana Norisová, Jana Kolesárová, Kristýna Boková, Petra Polnišová, Soňa Norisová, Daniela Kolářová či Barbora Poláková.

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

Bontonfilm

​​Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel natočený podľa knižného bestselleru Patrika Hartla bude mať v slovenských kinách premiéru už 26. augusta 2021. 

Najčítanejšie