Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šedivé vlasy už dávno neznamenajú, že sa žena o seba nestará: Andie MacDowell to všetkým dokázala!
Zdielať na

Šedivé vlasy už dávno neznamenajú, že sa žena o seba nestará: Andie MacDowell to všetkým dokázala!

Počas fashion weeku v Paríži sme mali možnosť vidieť mnoho celebrít a nielen ako hostí, ale aj ako modelov a modelky na mólach.

Svoju módnu prehliadku mala tiež kozmetická značka L’Oréal, na ktorej hviezdila aj Andie MacDowell s jej prirodzene kučeravými vlasmi. Herečka mala na sebe krásnu róbu a svoj čas na móle si poriadne užívala. 

pagesix.com

Andie už dávnejšie hovorila o svojom rozhodnutí prestať si farbiť vlasy počas pandémie Covidu-19. "Počas covidu som si uvedomila, ako moje odrastené vlasy korešpondujú s mojou pleťou a očami a páčilo sa mi to. Som takto šťastnejšia. Omnoho šťastnejšia. Mám 64 rokov a žijem zatiaľ najlepšie obdobie svojho života. Skôr či neskôr budem úplne šedivá. Chcem si vychutnať tento zážitok, chcem vedieť, aký je to pocit," priznala Andie. 

page

"Moje brucho sa s vekom zväčšuje. Porodila som tri deti. Neustále musím pracovať na tejto časti svojho tela. Je to náročné," dodala herečka. Tá svoje dcéry stále učila, aby o sebe nerozprávali v zlom a tie jej to teraz rady pripomínajú. Nie každý bol však takýto nadšený z herečkinej zmeny. Hollywoodski manažéri Andie povedali, že ešte nie je čas na to, aby ukázala svoje prirodzené vlasy. "Povedala som im, že sa mýlia a že budem silnejšia, keď sa teraz ubránim," povedala. Pristane jej to podľa vás? 

pagesix.com

Najčítanejšie