Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jake Gyllenhaal priznal, že nakrúcať sex s Jennifer Aniston bolo ako mučenie!
Zdielať na

Jake Gyllenhaal priznal, že nakrúcať sex s Jennifer Aniston bolo ako mučenie!

Jake a Jennifer spolu hrali v roku 2002 vo filme Poctivé dievča.

Herec Jake Gyllenhaal opísal nakrúcanie sexuálnej scény s herečkou Jennifer Aniston ako mučenie a opísal, na aké nástrahy natrafil, keď chcel, aby táto scéna vyzerala realisticky. Jen a Jake hrali pár, ktorý si začali spolu románik vo filme Poctivé dievča.

Jake však priznal, že kedysi sa mu Jennifer veľmi páčila. "Scéna so sexom bola mučením, to priznávam. Ale zároveň to tak nebolo. Myslím tým, že to bolo mixom oboch pocitov. Nakrúcanie milostných scén je  trápne, pretože sa na to pozerá tak 30, možno aj 50 ľudí. To ma potom veľmi nevzrušuje. Je to ako tanec, choreografia pred kamerou. Môžete sa do toho dostať, je to ako bojová scéna, musíte si tieto choreografie nacvičiť," povedal. Obaja herci sú určite zvyknutí na trápnejšie situácie pred kamerou, no je úplne pochopiteľné, prečo nakrúcanie takejto scény bolo pre Jakea mučením. Herec však priznal, že sa mu toto nakrúcanie snažila Jennifer čo najviac spríjemniť. 

glamour.com

Hoci žiadne horúce a sexuálne scény v Jakeovom novom filme nečakajte, určite ho na Netflixe nevynechajte. Volá sa The Guilty. 

Najčítanejšie