Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TOP 10 filmov roka 2021: Niektoré z nich si už môžete vychutnať v pohodlí domova!
Zdielať na

TOP 10 filmov roka 2021: Niektoré z nich si už môžete vychutnať v pohodlí domova!

Rebríček desiatich najlepších filmov pripravil magazín Entertainment Weekly.

10. Red Rocket

Režisér filmu The Florida Project sa presunul k ďalšiemu projektu a je ním portrét hviezdy filmov pre dospelých, ktorá je na dôchodku. Tento film je zaujímavou cestou, to sa musí priznať. 

9. Paralelné matky

Almodóvarove filmy momentálne pôsobia tak, že sa režisér stretáva so svojimi kamarátmi a to vôbec nie je zlé. Jeho posledný film, v hlavnej úlohe s Penélope Cruz, stojí naozaj za pozretie. 

8. C'mon C'mon 

Rádiový moderátor, ktorého hrá Joaquin Phoenix je slobodný mládenec, no narazí na problém s výchovou svojho synovca. Sledujeme tak, ako sa mladý Mills mení a to všetko v intímnej čierno-bielej atmosfére.

7. Rytieri spravodlivosti

Mads Mikkelsen. Viac vám vedieť netreba. Jeho postava v tomto filme je na ceste pomstiť sa za smrť manželky. Sprevádza ho pritom jeho dcéra. Túto snímku nájdete už teraz na platforme Edisonline

6. Spencer 

Obsadiť dievča z Kalifornie do úlohy princeznej Diany možno znie ako riskantný krok, no v tomto prípade sa oplatil. Film sa zameriava len na pár dní života známej princeznej, z ktorej sa stala ikona. 

5. Drive My Car

Tento trojhodinový príbeh pochádzajúci z Japonska vás úplne očarí. Ide o spojenie túžby a zúfalstva, čo je na tomto filme také lákavé, až priam magické. 

4. The Lost Daughter  

Režijný debut Maggie Gyllenhaal bude na Netflixe už tento mesiac a obsadenie má viac než namakané. Olivia Colman a Dakota Johnson sú len dva skvelé dôvody, prečo tento film vidieť. 

3. Utiecť

Môže animovaný dokument zaujať? Po pozretí tejto snímky si poviete, že určite áno. Ide o cestu z Kábulu do dánskeho predmestia a má všetky emócie, ktoré má mať. Je vtipný, smutný, intímny a aj dramatický. 

2. The Power of the Dog

Tento film môžete vidieť na streamovacej službe Netflix už teraz. Hoci ide o western, nebojte sa tohto žánru, o kovbojov ide len okrajovo. 

;t=58s

1. Licorice Pizza

Nixonová éra a láska mladého chlapca k staršej žene. Ide o bolesť, ktorá je jemne pocukrovaná a tak sa tohto filmu určite nebojte. 

Najčítanejšie