Oblačno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Rebel Wilson: Nechceli, aby som schudla. Báli sa, že prídem o kšefty!
Zdielať na

Rebel Wilson: Nechceli, aby som schudla. Báli sa, že prídem o kšefty!

Zdroj: hollywoodreporter.com

Herečka priznala, že jej tím bol proti jej životnej zmene.

Rebel Wilson, jedna z najpopulárnejších komediálnych herečiek priznala, že jej vlastný tím bol proti tomu, aby začala chudnúť. Bolo to podľa jej slov preto, že zarábala milióny dolárov len preto, že bola "vtipnou tučnou babou". 

Austrálska herečka, ktorá ma 41 rokov, dokumentovala svoj progres na sociálnych sieťach, aby inšpirovala ďalších. "Dostávala som negatívnu odozvu najmä od môjho tímu v Hollywoode, ak sa mám priznať," povedala v rozhovore pre BBC. Údajne, jej tím nechápal, prečo by sa fyzicky chcela meniť a zmeniť si tým aj život. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel však vďaka životnej zmene zaznamenala obrovskú podporu najmä od médií, avšak neustále upozorňovala na to, že chce, aby sa ľudia viac zamerali na jej kariéru, než na jej telo. "Musí žena schudnúť len pre to, aby si zaslúžila pozornosť sveta?," opýtala sa v rozhovore.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

"Je to fascinujúce, že sú tým ľudia takí posadnutí. Hlavne pokiaľ ide o ženy a ich výzor. Viem, aké je to byť ženou, ktorá je v podstate vnímaná ako neviditeľná, pretože nespĺňa štandard krásy alebo také niečo. Je šialené chcieť tento štandard vôbec splniť. Je lepšie, ak sa zameriame na zdravšiu verziu seba," povedala. Herečka pritom priznala, že v minulosti mala problém s jedlom a teraz už vie, že k nemu nemala zdravý vzťah. Myslíte si, že sa jej kariéra zmení, pretože schudla? 

Najčítanejšie