Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Je to hlúposť: Tom Holland otvorene o tom, čo vo vzťahu trápi mnohých mužov!
Zdielať na

Je to hlúposť: Tom Holland otvorene o tom, čo vo vzťahu trápi mnohých mužov!

Zdroj: stylecaster.com

Herec momentálne tvorí pár s kolegyňou Zendayou.

Zendaya a Tom Holland rozpútali diskusiu. Nie je to ani tak pre to, že spolu začali títo dvaja talentovaní a mladí herci chodiť. Ľudia však začali riešiť ich výškový rozdiel. Tom však to, že by mal byť muž o niečo vyšší než jeho partnerka, považuje za hlúpy predpoklad. 

V rozhovore, ktorý sa týkal ich nového filmu - Spider-Man: Bez domova, pár priznal, že ich výškový rozdiel na nich nikdy nemal vplyv. "Nie je až o toľko vyššia odo mňa, povedzme si to úprimne," povedal Tom a má pravdu. Zendaya je od neho len o 5 centimetrov vyššia. 

"Je to normálne. Moja mama je vyššia než môj otec. Úprimne, nikdy som na to nemyslela, pretože moji rodičia to takto mali, tak som nevedela, že na tom ľuďom záleží. Nemám na to názor," povedala Zendaya. Fanúšikovia však riešia ich výškový rozdiel aj po tom, čo sa pár zúčastnil na talkshow The Graham Norton Show, kde priznali, že ich výškový rozdiel im robil problém pri nakrúcaní niektorých kaskadérskych scén

Išlo však o to, že pri jednej zo scén musela Zendaya na zem pristáť o trochu skôr, než Tom, napriek tomu, že je Spider-Man on a teda mal aj stlmiť pád. "Mal ma položiť na zem a ísť ďalej. Ale pre výškový rozdiel som pristála pred ním a teda, logicky, moje nohy boli na zemi skôr ako jeho," priznala Zendaya. "Ja som tu superhrdina, ja so mal pritom vyzerať dobre," zasmial sa Tom. Zendaya a Tom tvoria pár oficiálne od júla, keď ich paparazzi prichytili bozkávať sa pred jej domom v Los Angeles. "Jednou z nevýhod našej slávy je aj to, že nemáme súkromie pod kontrolou a niekedy moment, ktorý mal byť len medzi dvoma ľuďmi sa šíri celým svetom. Cítili sme sa tak trochu okradnutí o naše súkromie. Nemyslím si, že by sme neboli pripravení vyjsť s našim vzťahom von, len sme to tak nechceli," povedal Tom v jednom z rozhovorov. 

Najčítanejšie