Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Leonardo DiCaprio skočil do ľadového jazera, aby zachránil psov. Tí sa mu takto poďakovali!
Zdielať na

Leonardo DiCaprio skočil do ľadového jazera, aby zachránil psov. Tí sa mu takto poďakovali!

Zdroj: gq.com

Leo je známy tým, že pre prírodu je ochotný urobiť čokoľvek a tento odvážny čin to len dokazuje.

Na Netflix mieri film Don´t Look Up s hviezdym obsadením, do ktorého nepochybne patrí aj Leonardo DiCaprio. Ten bude hrať vedca. Ten sa pokúsi zachrániť planétu pred kométou, ktorá na ňu mieri. V rozhovore s Leovými kolegami Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonahom Hillom, Tylerom Perrym a režisérom Adamom McKayom pre magazín EW, padlo hneď niekoľko príhod z nakrúcania, no z jednej vás doslova zamrazí. 

Film sa nakrúcal v zime pri zamrznutom jazere v Bostone. "Leo má dvoch psov husky z útulku, no sú to úplne tornáda. Jonah mi posielal obrázky roztrhaného gauča," povedal McKay. "Oba psy počas nakrúcania padli do zamrznutého jazera," spomenul si Jonah Hill. 

screenrant.com

"Keďže žijem v Kalifornii, nevedel som, čo sa deje v zamrznutom jazere," zasmial sa Leo. "Bolo to takto, jeden zo psov padol do jazera a Leo skočil do vody, aby ho zachránil. Hneď ako ho z neho vybral, druhý zo psov sa rozhodol skočiť do vody," vysvetľovala Jennifer Lawrence. "Jeden začal oblizovať toho, čo sa topil a tak sme boli nakoniec všetci traja v zamrznutom jazere," dokončil historku Leo. "Asi sa pýtate, ako sa to skončilo. Leo nakoniec skončil nahý v aute," zasmiala sa Jennifer. Možno sa táto scénka aspoň trochu podobala na tú z Titanicu, našťastie však mala šťastný koniec pre všetkých účastníkov. 

Film Don´t Look Up bude na Netflixe už 24. decembra. 

Najčítanejšie