Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Toto sú najlepšie herecké výkony za rok 2021: Vyhrajú však Oscara?
Zdielať na

Toto sú najlepšie herecké výkony za rok 2021: Vyhrajú však Oscara?

Zdroj: ew.com

Hoci si na Oscarov ešte počkáme, magazín Entertainment Weekly už teraz dal dokopy tie najlepšie herecké výkony, aké ste mali v roku 2021 možnosť vidieť.

Ben Affleck

Hoci sa filmu Posledný súboj na svete celkovo nedarilo, mal niekoľko skvelých hereckých výkonov a v tomto rebríčku sa nachádza práve ten Benov. 

ew.com

Riley Keogh a Taylour Paige

Niekedy sa môže zdať, že dvojica nemá vo filme žiadnu chémiu, no vo filme Zola to bolo úplne naopak a práve preto môžeme očakávať, že o týchto výkonoch budeme ešte počuť. 

ew.com

​Nicolas Cage

Niektorí už za posledné roky možno zabudli, že Nicolas Cage naozaj patril medzi top hercov a sem-tam je schopný naozaj prekvapiť, ako napríklad vo filme Pig. Príbeh snímky je tiež viac, než zaujímavý. 

ew.com

​Ariana DeBose

Čakáte už na nový muzikál West Side Story od Stevena Spielberga? Tešiť sa môžete aj na Arianu, ktorá zobrala už známu úlohu a urobila z nej svoju vlastnú verziu, za ktorú sa vôbec nemusí hanbiť. 

ew.com

​Dev Patel 

Dev hrá hrdinu, ktorý je zároveň antihrdinom v novom filme Davida Loweryho - Zelený rytier. Ide o alternatívnejší film, do ktorého však 31-ročný britský herec úplne zapadol. 

ew.com

Najčítanejšie