Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOP 5 scén z filmov, ktoré sme v roku 2021 mali možnosť vidieť!
Zdielať na

TOP 5 scén z filmov, ktoré sme v roku 2021 mali možnosť vidieť!

Zdroj: ew.com

Rok 2021 sa blíži ku koncu a preto je načase si ho filmovo zosumarizovať. Takmer každý film má scénu, ktorá dominuje nad ostatnými. Magazín Entertainment Weekly dal dokopy 5 najlepších scén, ktoré sa tento rok objavili na striebornom plátne.

Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch

Ak ste tento film videli, viete o čom hovoríme, ak povieme scéna v autobuse. Simu Liu v nej bol skvelý a dokonale ho dopĺňala vtipná Awkawafina. Zobrali nás na naozaj dobrodružnú cestu po San Franciscu. 

Duna 

Hoci mala Duna niekoľko skvelých scén, jedna z nich mala nezabudnuteľnú atmosféru. Bola to scéna, v ktorej boli len Timothée Chalamet a Charlotte Rampling. Ak ste tento film videli, viete, že atmosféra sa dala krájať. Vo videu nahliadnete do hlavy režiséra tohto filmu, ktorý scénu podrobne rozobral. 

In the Heights

Scéna v bazéne v tomto muzikáli predstavuje skutočnú esenciu leta.

Posledná noc v Soho

Edgard Wright a jeho štýlový thriller mal niekoľko skvelých momentov, no jedna scéna, konkrétne tá, kde sa stretnú dve hlavné hrdinky a kamera sa s divákmi hrá naozaj netradičným spôsobom, sa vpíšu do dejín kinematografie. 

ew.com

​Nie je čas zomrieť 

Ak ste túto snímku videli a povie sa Cuba Libre, asi veľmi dobre viete, na čo myslíme. Zaslúžila by si Paloma svoj vlastný film? 

ew.com

Najčítanejšie