Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOP 10 najlepšie platených hviezd Hollywoodu: Vôbec sa nemajú zle!
Zdielať na

TOP 10 najlepšie platených hviezd Hollywoodu: Vôbec sa nemajú zle!

Hoci aj rok 2021 vo filme poznačila pandémia, niektorým hviezdam sa darilo aj napriek tomu.

10. Vin Diesel - 20 miliónov dolárov

Vin sa už niekoľko rokov objavuje v tomto rebríčku. Aj vďaka deviatej časti ságy Rýchlo a zbesilo zarobil tento rok celkom slušnú sumu. Vzhľadom na to, že v roku 2001 za svoj výkon v prvej časti dostal 2 milióny, vyšvihol sa celkom dobre. 

scmp.com

9. Ryan Reynlds - 20 miliónov dolárov 

Ryan sa tento rok objavil až v troch filmoch. Boli nimi Zabijakov osobný strážca 2, Free Guy a Red Notice. Nevie sa však, koľko zarobil za prvé dva z týchto filmov a tak sa do rebríčka dostal na deviate miesto len za posledný spomínaný. V skutočnosti teda mohol pokojne zarobiť aj trikrát toľko. 

scmp.com

8. Emily Blunt - 23 miliónov dolárov 

Britská herečka podľa dostupných informácií zarobila za tento rok 23 miliónov dolárov. Za horor, ktorý režíroval jej manžel John Krasinski mala dostať zhruba 12-13 miliónov. Za snímku Expedícia: Džungla dostala približne 8-10 miliónov.

scmp.com

7. Jennifer Lawrence - 25 miliónov dolárov

Po trojročnej pauze sa Jennifer vrátila vo veľkom štýle a to vo filme Don't Look Up režiséra Adama McKaya. Za svoju úlohu zinkasovala 25 miliónov dolárov, čo vôbec nie je málo. 

scmp.com

6. Daniel Craig - 25 miliónov dolárov

Poslednýkrát v úlohe Jamesa Bonda. Hovorili o tom všetci a veľakrát sa spomínal aj plat, ktorý za to dostal. 25 miliónov dolárov za jeden film nie je vôbec zlá suma. 

scmp.com

5. Leonardo DiCaprio - 30 miliónov dolárov 

Aj Leonardo sa objavil vo filme Don't Look Up, za ktorý mal zinkasovať o 5 miliónov viac, než jeho kolegyňa Jennifer Lawrence. Len na porovnanie, oproti filmu Vtedy v Hollywoode, za ktorý dostal 10 miliónov, si tak prilepšil o dobrých 20 miliónov. 

scmp.com

4. Angelina Jolie - 35,5 milióna dolárov 

Angelina za marvelovku Eternals údajne dostala neskutočných 35,5 milióna dolárov. Okrem toho nakrútila ešte jeden film, Kto mi ide po krku, no koľko zaň zarobila vie len málokto. 

scmp.com

3. Denzel Washington - 40 miliónov dolárov 

O Denzelovi je známe, že berie minimálne 20 miliónov za film, hoci pri filme Malé veci, túto sumu zdvojnásobil. V tomto roku si zahral aj v novej adaptácii známeho Macbetha od Joela Coena, suma za tento film však nie je známa. 

scmp.com

2. Will Smith - 40 miliónov dolárov

Hovorí sa, že za film King Richard by si mohol Will odniesť Oscara. Údajne za svoju úlohu dostal 40 miliónov dolárov. Zdá sa, že sa ju oplatilo zobrať. 

scmp.com

1. Dwayne Johnson - 42 miliónov dolárov 

Zdá sa, že nikto len tak ľahko nezastaví Dwayna Johnsona. Tento 49-ročný herec, známy najmä z blockbusterov, ich mal tento rok v kinách rovno dva. Len pre príklad, za film Expedícia: Džungla dostal 22 miliónov dolárov. 

scmp.com

Najčítanejšie