Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pamela Anderson má už dvoch dospelých synov: Takto sa im darí v Hollywoode!
Zdielať na

Pamela Anderson má už dvoch dospelých synov: Takto sa im darí v Hollywoode!

Zdroj: Profimedia

Na základe škandálu spojeného s Pamelou a jej exmanželom Tommym Leem je momentálne nakrútený seriál. Pamätáte si však, že spolu mali 2 deti?

Po dvoch rokoch manželstva privítali Pamela Anderson a Tommy Lee syna Brandona Thomasa Leeho. Ďalší rok sa im narodil syn Dylan Jagger Lee. Momentálne má Brandon už 25 rokov a Dylan 24. 

dailymail.co.uk

Počas vyrastania neboli príliš známi, najmä pre to, že Pamela si svoje súkromie veľmi chránila. Momentálne však chlapci pracujú na vlastných projektoch a jednoznačne si v Hollywoode robia dobré meno. Brandon práve pracuje ako herec a účastník reality šou. "Chcem ľuďom ukázať, aký naozaj som. Existuje mnoho nevysvetlených vecí o mojom dospievaní, napríklad, že sme boli rozmaznaní alebo, že sme mali všetko po čom nám srdce pišťalo. Ale naši kamaráti to môžu potvrdiť. Dylan a ja sme si od našich rodičov nezobrali ani dolár, odkedy sme boli na strednej škole," povedal Brandon. 

Brandon Thomas Lee

wwd.com

Z Dylana je muzikant, rovnako ako je aj jeho otec. Nevenuje sa však rocku, ale elektronike. Momentálne je súčasťou dua Motel 7. 

Napriek tomu, že ich rodičia boli slávni, Brandon tvrdí, že mal s bratom normálne detstvo. "Pamätám si, že som sa pýtal mamy, prečo nás každý fotí a ona povedala, že to sa deje každému," priznal. Napriek tomu, že sa ich rodičia rozviedli, občas sa spolu všetci stretávajú. 

Najčítanejšie