Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Halle Berry sa pri rozhovore pokúsila rozprávať po slovensky: Takto rozkošne sa pomýlila!
Zdielať na

Halle Berry sa pri rozhovore pokúsila rozprávať po slovensky: Takto rozkošne sa pomýlila!

Halle Berry je momentálne súčasťou filmu MOONFALL a v rámci novinárskych rozhovorov mal možnosť sa s ňou porozprávať aj Thomas Puskailer!

Vo filme Moonfall sa Mesiac pohne zo svojho obehu, čo na Zemi spôsobí obrovské škody. Odborníčka z NASA si myslí, že vie, ako predísť katastrofe. Práve túto kapacitu si vo filme zahrala oscarová herečka Halle Berry. 

Hlavnej hrdinke však verí len jediný astronaut a tak sa s jeho pomocou a so svojim malým tímom snažia zachrániť všetkých ľudí na planéte. "Táto úloha bola pôvodne napísaná pre muža a až neskôr sa rozhodlo, že pôjde žene. Myslím si, že možno tým, že som matka a táto postava je tiež rodič a že som celkom inteligentná, tak to máme spoločné. Je odvážna a drzá, nebála sa veci riešiť a zašpiniť si ruky a to isté sa dá povedať aj o mne," prezradila Halle v rozhovore pre Thomasa Puskailera. Ten ju na konci rozhovoru poprosil, aby pozdravila svojich fanúšikov na Slovensku. Namiesto "dovidenia" však prvýkrát Halle povedala "dovkivenia", čo na prvý pokus nie je vôbec zlé. Pozrite si celý rozhovor v angličtine vo videu vyššie. 

Moonfall je v kinách od 3. februára 2022. 

Viac sa o filme Moonfall dozviete v relácii Kinosála v sobotu 5.2. na Pluske.

Najčítanejšie