Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Pripravuje sa film o Michaelovi Jacksonovi: Toto zatiaľ o ňom vieme!
Zdielať na

Pripravuje sa film o Michaelovi Jacksonovi: Toto zatiaľ o ňom vieme!

Zdroj: capetownetc.com

Film Michael o kráľovi popu je o krok bližšie, aby sme ho videli na striebornom plátne.

Štúdio Lionsgate v pondelok oznámilo, že preberá distribúciu a práva na film Michael, ktorý bude produkovaný oscarovým producentom Grahamom Kingom. Ten mal na starosti napríklad aj film Bohemian Rhapsody. Scenár k filmu napíše John Logan, ktorý zožal úspech za snímku Gladiátor. 

Vo filme by sme mali vidieť hĺbkový portrét komplikovaného muža, ktorý sa stal kráľom popu. Pozrieme sa na Jacksonove ikonické vystúpenia a nebudú chýbať ani chvíle, ktoré s Jacksonom zažili len jeho najbližší a súviseli nielen s jeho rodinným životom, ale aj s tým umeleckým. Zatiaľ sa však nevie, kto bude tento veľkofilm režírovať. "V roku 1981 som prvýkrát videl Jackson family a som poctený, že môžem preniesť ich dedičstvo na veľké plátno. Keď som sedel na štadióne Dodger a pozeral som Victory Tour, nikdy by som si nepredstavoval, že budem mať tú česť byť súčasťou tohto filmu," povedal Graham King. 

Zdá sa však, že Kinga umelecké životopisy bavia, keďže okrem spomínaných pripravuje aj príbeh o skupine Bee Gees. Je až neskutočné,  že toto je prvý životopisný filmový príbeh o Jacksonovi, no je to naozaj tak. Samozrejme, jeho kariéra a osobný život boli ukázané už v mnohých dokumentoch, ku ktorým patrí aj dokument z roku 2019 - Leaving Neverlend. Ten však dobré meno Jacksonovi neurobil. Zameriava sa na Wadea Robsona a Jamesa Safechucka, ktorých mal Jackson sexuálne zneužívať, keď boli ešte deťmi. Kto by mal podľa vás kráľa popu hrať? 
;t=34s

Najčítanejšie