Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Robert Pattinson je na nerozoznanie: Čo to so sebou porobil?
Zdielať na

Robert Pattinson je na nerozoznanie: Čo to so sebou porobil?

Zdroj: The Sun

Kto je tento potetovaný punkáč?

Herec Robert Pattinson sa tento rok predstaví ako superhrdina v novinke The Batman. Napriek tomu, že by to naňho nikdy nikto netipoval, v tejto úlohe bude naozaj výnimočný. Zmeniť výzor sa mu podarilo aj pri najnovšom fotení, v ktorom sa objavil so striebornými zubami, odfarbenými vlasmi a zakrvavenými očami. Robert má 35 rokov a z lámača sŕdc z Twilightu sa poriadne posunul a nielen kariérne. 

Nové netradičné fotky vznikli v spolupráci s magazínom GQ a fotografom Jackom Bridglandom. Sú súčasťou umeleckého moderného diela, ktoré malo odhaliť alternatívnu verziu Roberta Pattinsona ako extrémnej osoby.

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Jack Bridgland/GQ

Táto zmena je vonkajšou reprezentáciou Robertovej vnútornej transformácie, ktorá súvisí s tým, že sa stále posúva ďalej a ďalej od Edwarda Cullena, úlohy, ktorá z neho urobila popkultúrny fenomén. "Neustále beriem úlohy, ktorými veľa riskujem. Všetci sú z toho šialení, pretože chcú vedieť, čo bude ďalej," priznal. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq)

"Je chameleón. Len prednedávnom mi Robert povedal, že nikdy nehral postavu, ktorá by mala jeho hlas. Hlas je jedna z vecí, ktorú prispôsobuje," povedal Matt Reeves, režisér snímky The Batman. Fanúšikovia budú môcť túto snímku vidieť už 3. marca. Robert sľubuje, že jeho Batman bude naozaj temný a bude vychádzať z traumy Brucea Waynea. "Všetky ostatné príbehy hovoria o tom, že smrť jeho rodičov je to, prečo sa Bruce stáva Batmanom, ale ja som sa na to snažil pozrieť reálne, namiesto toho, aby som sa to snažil racionalizovať. On si svoju zložitú konštrukciu budoval roky a roky a z toho sa stala osobnosť Batmana. Nie je to však zdravé. Je to celkom smutný film. Je to o tom, že sa snaží nájsť nejakú nádej v sebe samom a nie len v meste," prezradil Robert. Podľa týchto slov sa máme naozaj na čo tešiť. 

Najčítanejšie