Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zoë Kravitz konečne prezradila dôvod rozvodu: Ako jej zmenil život Channing Tatum?
Zdielať na

Zoë Kravitz konečne prezradila dôvod rozvodu: Ako jej zmenil život Channing Tatum?

Zdroj: animationmagazine.ne

Bola to láska až za hrob, až pokiaľ neohlásili rozvod.

Už od oznámenia rozvodu fanúšikovia hádaju, čo sa mohlo medzi hrdličkami Zoë Kravitz a Karlom Glusmanom stať. Pár sa zobral v roku 2019 po troch rokoch randenia a rozviedol sa ani nie po dvoch rokoch od svadby.

Zoe Kravitz a Karl Glusman

people.com

V marcovom vydaní magazínu Elle Zoë prezradila, že jej rozvod bol typickým príkladom toho, že si uvedomila, že chyba je v nej. "Karl je neskutočná ľudská bytosť. Je to menej o ňom a viac o mne a o tom, ako som sa naučila klásť si otázky, kto som a stále sa to učím. Je to v poriadku. Je to cesta, na ktorej sa práve nachádzam," povedala Zoë, ktorá ukončila rozvodové konanie v auguste 2021. "Všetky moje vzťahy - moje kamarátstva, moje lásky, moje rodinné vzťahy - ku všetkým týmto ľuďom chcem byť úprimná. Niekedy to nevieme ukázať a je to v pohode, pokiaľ vieme vyjadriť, že týchto ľudí milujeme. Bola som troska. Nerobila som rozhodnutia na základe toho, čo som chcela ja. Teraz sa nachádzame v období, keď sa samých seba pýtame, čo vlastne chceme. Je dobré si na chvíľu oddýchnuť a povedať si, že možno chceme robiť veci rozlične a uvidieť, ako nám to vyhovuje," prezradila. 

people.com

Po rozvode sa však Zoë opäť zamilovala a to do hereckého kolegu Channinga Tatuma. Po prvý raz sa o nich pošuškávalo v lete 2021, keď ich ľudia videli niekoľkokrát potulovať sa spolu po New Yorku. Hoci sa Zoë veľmi k tomuto vzťahu nevyjadruje, zdieľala s fanúšikmi to najdôležitejšie. "Som šťastná," povedala k svojmu novému vzťahu. A to je naozaj to, na čom najviac záleží. 

Najčítanejšie