Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jim Carrey si zlomil 3 rebrá a napriek tomu dokončil scénu: Takto sa mu to podarilo!
Zdielať na

Jim Carrey si zlomil 3 rebrá a napriek tomu dokončil scénu: Takto sa mu to podarilo!

Obľúbený komik, Jim Carrey, sa zranil, ako inak, komicky.

Jim Carrey si vybudoval bizarnú reputáciu, aj pre svoj štýl hrania. Objavil sa v mnohých kvalitných snímkach ako Truman Show, Muž na Mesiaci a najnovšie sa naňho môžete tešiť v pokračovaní filmu Ježko Sonic. Ako herec si prešiel mnohými podobami a určite si ho mnohí pamätáte z komédie Blbý a blbší, no svoju serióznu tvár ukázal najmä v snímke Večný svit nepoškvrnenej mysle. Hoci Jima trápia depresie, stále je schopný rozsievať smiech navôkol seba.

Práca herca však dokáže byť aj poriadne namáhavá a nebezpečná. Pri nakrúcaní filmu Yes Man, sa Jimova postava vo filme podujme na bungee jumping a práve pri tejto scéne sa Jim rozhodol, že dabléra nepotrebuje. Pri nakrúcaní sa zranil, avšak nie pri spomínanej scéne. "Všetky náročné scény vo filme mi dali až na koniec, pretože som mal 3 zlomené rebrá a musel som s tým pracovať. Celý život som vedel padať na zadok, vedel som, ako to robiť, ale zrazu som sa rozhodol, že by bolo skvelé mať v zábere všetky 4 končatiny. Dopadol som naozaj tvrdo. Profesionálny komik však vo mne vstal, dokončil scénu, dal si na to ľad, sadol si a opýtal sa, ako to vyzeralo. Záležalo mi totiž na tom," priznal. 

TRAILER: 

filmaffinity.com

Našťastie si Jim na seba už dáva pozor a nakrúcanie jeho najnovšieho filmu Ježko Sonic 2 prebehlo bezproblémovo. Film si môžete pozrieť v kinách už od 31. marca.

Najčítanejšie