Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Avatar 2 už teraz vyzerá skvele: Táto herečka mala možnosť vidieť prvé minúty a toto prezradila!
Zdielať na

Avatar 2 už teraz vyzerá skvele: Táto herečka mala možnosť vidieť prvé minúty a toto prezradila!

Zdroj: cnet.com

Hlavná hrdinka filmu Avatar mala špeciálnu príležitosť vidieť 20 minút z pokračovania tohto kinohitu. Čo ju najviac dojalo?

Podľa herečky Zoe Saldaña sa na pokračovanie filmu Avatar naozaj oplatí čakať. Zoe si zopakuje úlohu Neytiri, ktorú hrala už v roku 2009. Aj tentoraz spojila sily s režisérom Jamesom Cameronom a podľa všetkého nás čaká veľká filmová udalosť. Pri rozhovore k jej filmovej novinke The Adam Project (ktorú nájdete na Netflixe) však nevedela prestať rozprávať o snímke Avatar 2. 

"Neviem o tom prestať rozprávať, pretože som mala na konci minulého roka možnosť vidieť 20 minút z filmu. Ostala som z toho bez slov. Úplne ma to dojalo" povedala. "James Cameron je veľmi citlivý a to je dôvod, prečo tento projekt tak chráni." rozpovedala. Film sa bude z časti odohrávať pod hladinou vody, čo muselo byť počas nakrúcania extrémne náročné. Samotná Zoe priznala, že to bola pre ňu výzva najmä preto, že musela pôsobenie pod vodou len predstierať a do toho musela podať herecký výkon. "Je to aj výzva, ktorú si dal James sám sebe. Trvalo mu to roky, ale podarilo sa mu to. Je to silné a uveriteľné," dodala.

Hoci príbeh bude mať spoločné prvky s prvým Avatarom, pokračovanie vraj bude samostatným príbehom. Zoe sľubuje filmové dobrodružstvo, na ktoré len tak ľahko nezabudnete. Avatar je momentálne najzárobkovejším filmom všetkých čias na celom svete a získal 9 nominácií na Oscara, vrátane najlepšieho filmu. Z toho premenil 3 nominácie. 

Najčítanejšie