Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Oscary sa blížia: Neuveríte, čo niekedy povedali hviezdy počas ďakovnej reči!
Zdielať na

Oscary sa blížia: Neuveríte, čo niekedy povedali hviezdy počas ďakovnej reči!

Zdroj: independent.co.uk

Niektorí si ju pripravujú týždne, iní minúty a niekto zas vôbec. Ako dopadli tie najhoršie ďakovné reči za Oscara? Sošky za rok 2021 sa odovzdávajú už túto nedeľu!

Gwyneth Paltrow

Gwyneth v roku 1998 vyhrala Oscara za film Zamilovaný Shakespear. Herečka nasadila latku naozaj vysoko pokiaľ ide o zoznam ľudí, ktorým chcela poďakovať. Zdá sa, že zahrnula naozaj každého, no najdivnejšie na tom celom bolo to, že svoje emócie absolútne neudržala na uzde. Takmer celý čas plakala a niektorí tvrdia, že svoje emócie len hrala a trochu to s tým prehnala.

Sam Smith

Spevák Sam Smith si vyslúžil nemilé reakcie po tom, čo vyhral Oscara za originálnu pieseň Writing's On the Wall k filmu Spectre, ktorej je aj spoluautorom. Sam priznal, že pri preberaní ceny bol opitý, avšak povedal niečo, čo vyvolalo rôzne reakcie. Povedal totiž, že v histórii výhercov Oscarov je prvým gejom, ktorý to otvorene priznáva. Avšak zoznam týchto ľudí nie je taký krátky a Sam Smith určite nebol prvý. V tomto zozname by sme pred ním našli aj Sira Iana McKellena, Eltona Johna či scenáristu Dustina Lance Blacka. Sam sa neskôr za toto vyjadrenie ospravedlnil. 

Yahoo News

Anne Hathaway

To, že v roku 2012 získa Anne Oscara za úlohu v muzikáli Bedári bolo takmer všetkým jasné. Počas svojej ďakovnej reči však mala kontroverzné komentáre k chudnutiu pre film a spomenula aj to, že sama plakala, keď videla svoj herecký výkon v tomto filme. Aj táto reč však mnohým prišla nacvičená, a to najmä gestá, ktoré Anne robila.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey má za sebou naozaj zaujímavú cestu od romantických komédií až po naozaj vážne drámy. Za film Klub poslednej nádeje dostal v roku 2014 Oscara, no hoci bol jeho herecký výkon naozaj skvelý, divákom jeho reč pripadala príliš egoistická. Rozprával totiž o svojom hrdinovi, ktorým, ako sa ukázalo, bol on sám. 

independent.co.uk

Melissa Leo

Hoci mala za sebou niekoľko kvalitných snímok, Melissa Leo získala Oscara až za rolu vo filme Boxer,  keď mala 50 rokov. Údajne osobne sponzorovala kampaň, aby za ňu Akadémia hlasovala. Zdá sa, že sa všetko podarilo, no jej reč vyzerala veľmi nepripravená. Počas nej totiž flirtovala s 94-ročným Kirkom Douglasom, omylom povedala vulgarizmus a navyše sa ku koncu uklonila a odišla s Douglasovou paličkou na chodenie. 

accessonline.com

Najčítanejšie