Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Jada Pinkett Smith prelomila mlčanie: Toto napísala k oscarovému škandálu!
Zdielať na

Jada Pinkett Smith prelomila mlčanie: Toto napísala k oscarovému škandálu!

Zdroj: Complex

Po tom, čo jej manžel vyfackal Chrisa Rocka počas živého vysielania odovzdávania cien Oscar, si dala Jada celkom načas, kým sa k situácii vyjadrila aj ona.

Jada Pinkett Smith, 50-ročná herečka a manželka Willa Smitha nemala posledných pár dní pokojných. Na odovzdávaní Oscarov si komik Chris Rock urobil srandu z toho, že Jada nemá vlasy, no herečka trpí chorobou alopéciou, pri ktorej vlasy vypadávajú. Hovorí sa, že komik údajne nevedel, že Jada touto chorobou trpí a myslel si, že nosí takýto štýl preto, že sa jej to páči. V rámci toho mu pripadalo v poriadku vystreliť si z jej účesu. To, prečo to nikto z producentov nezastavil, je však stále záhadou.

"Táto sezóna je vyhradená na liečenie a som tomu otvorená," napísala na svoje sociálne siete Jada. Tá sa vyjadrila až po tom, čo Will uverejnil verejné ospravedlnenie, do ktorého zahrnul Akadémiu, Chrisa Rocka, rodinu Williamsovcov, o ktorých je jeho najnovší film, a aj všetkých, ktorí na filme pracovali. Will Smith v spomínanú oscarovú noc vyhral zlatú sošku za film King Richard. Už počas ďakovnej reči povedal, že ho situácia mrzí. "Umenie napodobňuje život. Vyzeral som ako šialený otec, presne tak, ako o Richardovi Williamsovi hovorili kedysi. Láska vás donúti robiť šialené veci," povedal.

V súvislosti s incidentom Akadémia vyhlásila, že otvára prešetrovanie tejto záležitosti a mali by z toho plynúť aj nejaké následky. Chris Rock sa rozhodol oficiálne nenahlásiť udalosť polícii. 

Najčítanejšie