Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Režisér Squid Game pripravuje nový film: Ste pripravení na niečo ešte drsnejšie?
Zdielať na

Režisér Squid Game pripravuje nový film: Ste pripravení na niečo ešte drsnejšie?

Zdroj: latimes.com

Režisér hitu od Netflixu - Hwang Dong-hyuk prezradil, čo momentálne pripravuje.

Nový film od tvorcu seriálu Squid Game pripravuje film s názvom Killing Old People Club. Snímka bude inšpirovaná knihou od Umberta Eca. Hwang Dong-hyuk priznal, že snímka bude pre mnohých určite kontroverzná. "Bude to drsnejšie, než Squid Game," sľubuje tvorca obľúbeného seriálu. 

Kritikmi vychválený režisér tiež prezradil, že sa presúva do Južnej Kórey, kde chce napísať druhú sériu Squid Game. Tá by sa mala na Netflixe objaviť na konci roka 2024. Hwang priznal, že najväčším ocenením pre neho neboli sošky, ale keď mu Steven Spielberg povedal, že by chcel ukradnúť jeho mozog. "Steven Spielberg mi povedal, že si pozrel celý seriál za tri dni a že mi chce ukradnúť mozog. Bol to najväčší kompliment, aký som v živote dostal, pretože to je môj hrdina. Počas dospievania som pozeral jeho filmy," priznal Hwang. Ten začal písať Squid Game ešte v roku 2009 ako film a v jeho počítači sa tento projekt uchoval po dobu dlhých 10 rokov. Čakal na správnu príležitosť, ktorá našťastie prišla. "Keď som scenár ukázal mojej producentke, povedala, že by som to mal ponúknuť do USA, pretože je to skôr globálny seriál," povedal. Seriál navrhli Netflixu, ktorému sa to hneď veľmi zapáčilo.

Variery

Hwang si pre nás pripravuje množstvo zaujímavých projektov a fanúšikovia Squid Game sa jednoznačne majú na čo tešiť. Režisér totiž sľubuje, že príbeh je len na začiatku. 

Najčítanejšie