Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V tomto sú podľa kritikov najnovšie Fantastické zvery lepšie, než tie predchádzajúce!
Zdielať na

V tomto sú podľa kritikov najnovšie Fantastické zvery lepšie, než tie predchádzajúce!

Zdroj: IMDb

Vo filme nastala jedna veľká zmena, no kritici ju vidia ako obrovské plus.

Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora prichádzajú do kín už 14. apríla a hoci každý fanúšik čarodejníckeho sveta musí tento film vidieť, mnohí sa boja jednej z najväčších zmien, ktorá nás čaká. Je ňou fakt, že Johnnyho Deppa ako zloducha Grindelwalda nahradil o nič menej charizmatický herec Mads Mikkelsen. Kritici jeho výkon vo filme nevedia vynachváliť. 

Johnny Depp musel nakrúcanie po týždni ukončiť a to pre jeho súdny spor s magazínom The Sun. A tak sa stal Mikkelsen najväčším zloduchom tejto série. "Je to trochu zradné. Musí to mať premostenie medzi tým, čo urobil Johnny a čo sa chystám urobiť ja. Zároveň to musím urobiť po svojom," povedal na začiatku nakrúcania Mads. 

indiewire.com

"Mikkelsen sa dostal do role Grindelwalda tak prirodzene, že je ľahké zabudnúť, že ju niekedy hral Depp. Pri filme s Deppom som nerozumela, prečo by niekto chcel nasledovať čarodejníka, ktorý pôsobil komicky a vyzeral ako bizarné spojenie excentrických postáv, ktoré ten herec hral počas rokov. Avšak pri Mikkelsenovi, ktorý hrá Grindelwalda divoko a zároveň s okúzľujúcou charizmou verím, že ktokoľvek by sa nechal namotať týmto okúzľujúcim čarodejníkom a bojoval by za neho vo vojne," napísala do svojej kritiky Kirsten Acuna z Insidera.

Mads získava ovácie naprieč všetkými americkými médiami a my sa nevieme dočkať už keď jeho výkon uvidíme v kinách. 

Najčítanejšie