Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Toto je najhoršia časť mojej práce: Alicia Vikander prehovorila, čím si ako herečka prešla!
Zdielať na

Toto je najhoršia časť mojej práce: Alicia Vikander prehovorila, čím si ako herečka prešla!

Zdroj: indiewire.com

Oscarová herečka v najnovšom rozhovore otvorene porozprávala o nakrúcaní scén, s ktorými má problém mnoho jej kolegýň.

Čo môže byť najhoršou časťou práce filmovej hviezdy? Alicia Vikander tvrdí, že je to nakrúcanie intímnych scén. Táto 33-ročná herečka zdieľala, aké problémy prichádzajú s nakrúcaním obnažených scén s kolegami, pred celým filmovým štábom. 

"Jediná vec, ktorá sa nesmie improvizovať je nakrúcanie intímnej scény. Musíte mať choreografiu a držať sa jej. Najhoršia vec na svete je nakrúcanie týchto scén. V mojom tele sa cítim veľmi dobre a počas mojej kariéry som nakrútila niekoľko nahých a sexuálnych scén, no nikdy to nebolo ľahké," priznala Alicia. Tá priznala, že sa pri jednom z nakrúcaní na pľaci naozaj necítila bezpečne. "Každý mal príliš veľa práce a v tom všetkom je niekde herec, ktorý sedí nahý na pľaci niekoľko hodín. Niekto by mal prísť aspoň so županom, no to sa nestalo. Až potom som si uvedomila, že to nebolo správne. Mali sa o mňa postarať inak," zaspomínala si. Koordinátori intimity, ktorí sú na pľaci teraz bežní, na začiatku Aliciinej kariéry chýbali a to momentálne veľmi ľutuje. 

deadline.com

"Svoju prvú sexuálnu scénu som nakrúcala, keď som mala 20 rokov a stále to bolo technické, čiže presne tak, ako to malo byť. Nikdy by to nemalo byť nič viac, než technická vec," povedala ešte v roku 2019 pre Harper´s Bazaar. Je zástancom toho, aby sa podobné scény nakrúcali len raz a poriadne. Zdá sa, že Aliciu tento problém trápi už dlhodobo a našťastie o tom nemá problém hovoriť. Možno vďaka tomu zmení podmienky aj pre svoje kolegyne. 

Najčítanejšie