Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kedysi ho pre jeho krásu nechceli obsadzovať do filmov, teraz hrá hrôzostrašného Vikinga!
Zdielať na

Kedysi ho pre jeho krásu nechceli obsadzovať do filmov, teraz hrá hrôzostrašného Vikinga!

Zdroj: cinemart

Alexander Skarsgard hovorí otvorene o zvláštnych prekážkach, ktorým musel počas kariéry čeliť.

V rozhovore pre The Sunday Times sa sympatický 45-ročný herec rozhovoril o tom, že jeho fyzický vzhľad pravdepodobne odrádzal produkcie od toho, aby ho obsadzovali do filmov. Tento problém mal Alexander Skarsgard najmä na začiatku kariéry. "Skutočne neviem, či to bol dôvod, prečo som nedostal úlohy. Začínal som vo Švédsku a bol som vysoký a blond. Väčšina ľudí je tam vysokých a blond. Avšak, po mojej prvej úlohe som sa dostal na nejaký hlúpy zoznam sex idolov a vtedy ma ľudia nebrali vážne. Ak chcete postavy, ktoré majú hĺbku, ale ste označovaní za chlapíka, ktorý si dáva dole tričko, tieto ponuky nedostanete," priznal.

Alexander sa nakoniec dostal do minisérie od HBO s názvom Generation Kill a divákov očaril najmä v seriáli True Blood: Pravá krv. Avšak Alexander si išiel za svojím, čo zahrňovalo aj to, že pre zaujímavejšie úlohy dochádzal do Švédska a často na tom aj prerobil, pretože do Švédska dochádzal z Los Angeles, kde vtedy žil. "Pýtal som sa samého seba, prečo som v tomto biznise," povedal. Alexander sa stal najsexy Švédom hneď päťkrát, avšak toto označenie nemá rád a považuje ho za triviálne. "Samozrejme, sme ľudia a milujeme dávať takéto tituly. Nebudem sa tváriť, že ma to nezaujíma, ale na konci dňa to nie je dôležité. Nebolo by to pre mňa ničím prospešné, ak by som sa stále pozeral na ten zoznam sexi chlapov a bál by som sa, na akej priečke som skončil. Jeden deň ste známy a na druhý deň nemusíte byť," hovoril.

Just Jared

Po tom, ako dokázal, že nie je len pekná tvárička a sexy telo, sa Alexandrovi začalo dariť a vidieť sme ho mohli napríklad aj v minisérii Veľké malé klamstvá. Za túto úlohu získal dokonca Zlatý glóbus aj Emmy. 

cinemart

Momentálne môžeme Alexandra vidieť aj v snímke Severan. V tomto filme sa objavia aj hviezdy Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Bjork či Willem Dafoe. "Severan je prvý film, na ktorom som pracoval, ktorý je štylizovaný tak, že takmer vidíte ten tanec medzi kamerou a hercami, pretože kamera sa neustále hýbe a rovnako aj my," prezradil. Túto snímku si môžete v kinách pozrieť už od 14. apríla. Viac sa o filme SEVERAN dozviete aj v relácii Kinosála v sobotu o 19:25 na JOJ PLUS.

Najčítanejšie