Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Veľký návrat na strieborné plátna: Dočkáme sa novej Bridget Jonesovej?
Zdielať na

Veľký návrat na strieborné plátna: Dočkáme sa novej Bridget Jonesovej?

Zdroj: people.com

Hlavná hviezda je ďalšiemu pokračovaniu naklonená.

Počas rozhovoru k jej novému seriálu The Thing About Pam sa herečka Renée Zellweger priznala, že by si rada zopakovala svoju úlohu zo známej romantickej komédie. Na otázku, či existuje šanca, že sa pripraví ďalšie pokračovanie z franšízy, dala nádej mnohým fanúšikom. "Dúfam, že sa to stane. Naozaj dúfam. Myslím si, že je to pre mnohých skvelá zábava a hrať túto postavu je naozaj sranda," povedala.

"Milujem hrať túto postavu. Usmievala som sa každý deň na pľaci, keď som videla, čo sme urobili preto, aby sme Bridget dali čo do najtrápnejšej situácie. Bolo to veľmi zábavné," priznala. Po prvý raz Renée hrala Bridget v roku 2001 a bola za ňu nominovaná na Oscara. Do tejto úlohy sa vrátila v roku 2004 a neskôr aj v roku 2016. Posledný film zarobil 212 miliónov dolárov. "Pre mňa je Bridget rozkošná a aj jej sebadeštrukčné odhodlanie. Milujem ju. Myslím si, že je zaujímavé sledovať jej postavu v rôznych štádiách života. Istým spôsobom sa s ňou viem stotožniť, pretože zobrazuje aj moje situácie zo života. Helen napísala ďalšiu knihu, takže je z čoho čerpať," naznačila.

Chceli by ste vidieť ďalšie príhody Bridget Jonesovej? Hoci už nejde o slobodnú ženu, problémy v láske a živote ju určite neobídu. 

Najčítanejšie