Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Formula 1 dostane svoj vlastný film: Zahrá si Brad Pitt po boku jedného z najlepších jazdcov?
Zdielať na

Formula 1 dostane svoj vlastný film: Zahrá si Brad Pitt po boku jedného z najlepších jazdcov?

Zdroj: bosshunting.com.au

Už aj Amerika baží po Formule 1.

Posledné roky si Formula 1 získala mnoho fanúšikov aj v USA. Po tom, čo sa Netflix na tento šport zameral v seriáli Drive to Survive, si Apple TV povedalo, že nebude zaháľať. 

Filmy o rýchlych autách majú stále úspech. Keď sa tento ošiaľ spojí s oscarovým hercom Bradom Pittom, ktorý je veľký fanúšik silných motorov, viete, že to bude stáť za to. Bradov hlas sme už v minulosti mohli počuť v dokumente o MotoGP. O spomínaný film o Formule 1 sa bili štúdiá Paramount Pictures, Universal Pictures, Disney, Netflix, MGM, Sony Entertainment a Amazon, no ako už vieme, boj vyhralo práve Apple. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Brad Pitt bude vo filme hrať bývalého jazdca, ktorý sa do pretekov vracia ako mentor mladého talentu. Snímku má údajne režírovať Joseph Kosinski. Hovorí sa, že vo filme by si mohol zahrať aj Lewis Hamilton. Ten už daboval postavičku v rozprávke Autá 2 a Autá 3 a malú úlohu si zahral v snímke Zoolander 2. "Neviem, či niekedy budem dobrý vo filme, ale rád by som sa o to pokúsil," povedal kedysi 37-ročný jazdec stajne Mercedes. Je viac než jasné, že rola v tomto filme, ktorého meno zatiaľ nevieme, by bola pre neho ideálna. 

Najčítanejšie